آتش سوزی در جاده درختی ملارد مهار شد + تصاویر
آتش سوزی در جاده درختی ملارد – صفادشت با حضور به موقع آتش نشانی مهار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، جاده چیتگر حدفاصل میدان ملارد به سمت صفادشت به طول حدود ۱۵۰۰ متر موسوم به خیابان درختی یکی از نقاط پر تصادف استان تهران میباشد که به دلیل عدم رعایت اصول جاده ای تبدیل به جاده مرگ! برای رانندگان ناآشنا به این جاده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدار ملارد، , جاده مرگ! برای رانندگان ناآشنا ,روز گذشته آتش سوزی در میانه این جاده باعث خبرساز شدن مجدد آن شد .
,براساس این گزارش آتش سوزی در پای درختان این جاده باعث انتشار دود غلیظ در جاده و کند شدن عبور و مرور در آن شد . با افزایش سطح آتش سوزی و تماس خبرنگار ما با ۱۲۵ و حضور آتش نشانی ملارد در این منطقه ، با تلاش ماموران آتش مهار شعله ور در پای درختان مهار و خاموش گردید.
,به نظر می رسد علت این آتش سوزی بیشتر مربوط به افتادن ته سیگار و یا روشن کردن آتش پای درختان بوده است.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه