فرماندار شهرستان رامیان:
رامیان میزبان مسابقات کشوری پاراگلایدر می شود
فرماندار شهرستان رامیان گفت: مسابقات کشوری ورزشهای هوایی پاراگلایدر انتخابی المپیک در تاریخ 7 الی 9 فروردین سال 95 درسایت پروازی رامیان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، جلسه هماهنگی مسابقات پروازی پاراگلایدر با حضور فرماندارشهرستان رامیان، «حسن بالو» معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان، «امیرعباس شفیعی» رئیس کمیته ورزشهای هوایی استان گلستان، «قاسم سمیعی» مدیر کل دفتر روستایی و شوراهای استانداری گلستان، رجبلو مشاور استاندار در امور ورزش، مشاور جوان فرماندار، رئیس اداره ورزش و جوانان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و رئیس اداره راه و ترابری شهرستان رامیان در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , گل رامیان,

, آماده سازی مدرسه پرواز در روستای شش آب
,«جواد صادقلو» فرماندار شهرستان رامیان برگزاری این مسابقات یکی از پتانسیل های رونق اقتصادی شهرستان رامیان را توجه به گردشگری ورزشی دانست و گفت: برای رونق اقتصادی توجه به صنعت توریسم و گردشگری ورزشی مورد توجه بوده و باید در جهت تامین زیرساختهای لازم تلاش نمائیم.
,وی از تجهیز و آماده سازی مدرسه پرواز در روستای شش آب در آینده ای نزدیک خبر داد.
, .,

, رامیان قابلیت تبدیل به پایلوت ورزش های هوایی را دارد
,«امیرعباس شفیعی» رئیس کمیته ورزشهای هوایی استان گلستان در ادامه این جلسه بیان کرد: رامیان قابلیت تبدیل شدن به پایلوت ورزش های هوایی را دارد چون زیرساختهای طبیعی شکل گرفته و باید زیرساختهای مدیریتی شگل گیرد.
,وی افزود: منطقه رامیان به دلیل اقلیم و مناطق آب و هوایی و سیستم پرفشار دهانه هوا، یکی از بهترین سایتهای پروازی است و در همین راستا در نوروز امسال مرکز پروازی رامیان بطور رسمی افتتاح می شود.
,شفیعی بیان کرد: در صورت پیشروی اصولی این مسابقات این گارانتی را می دهیم که در تابستان نیز مسابقات بین المللی پروازی را با حضور ورزشکاران خارجی برگزار کنیم و اسم رامیان را وارد رنکینگ و لیست های بین المللی کند.
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه