خطیب جمعه کلات:

دشمن به دنبال شخصیت زدگی انقلابیون است

دشمن به دنبال شخصیت زدگی انقلابیون است
امام‌جمعه کلات بابیان اینکه تبلیغات منفی رسانه‌های غربی از آیت‌الله مصباح و آیت‌الله جنتی برای شخصیت زدگی بود،اظهار داشت: اعضای مجلس خبرگان باید شاخصه های انقلابی ماندن، انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن را در دستور کار خود قرار دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلات نادر، حجت‌الاسلام محمد صاحبی امام‌جمعه کلات در نمازجمعه این هفته که درحسینیه سیدالشهدا با حضور مردم برگزارشد، بابیان اینکه با رفت‌وآمدهای تشریفاتی غربی‌ها در کشور رونق اقتصادی حاصل نمی‌شود،اظهار داشت: تنها راه خروج از بن‌بست‌ها و مشکلات تکیه‌بر اقتصاد مقاومتی است که دولتمردان از آن غافل مانده‌اند.
حجت‌الاسلام صاحبی حضور آیت‌الله یزدی و آیت‌الله مصباح یزدی را دو عنصر اساسی مجلس خبرگان خواند و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار داشت: احساس خلأ با عدم حضور این دو بزرگوار نشان از وزانت و سنگینی مجلس بود.
وی بابیان اینکه دشمن به دنبال شخصیت زدگی است،اظهار داشت: هدف رسانه‌های غربی بر عدم رأی‌دهی به برخی شخصیت‌ها شخصیت زدگی است.
خطیب جمعه کلات با در ادامه تصریح کرد: اعضای مجلس خبرگان شاخصه انقلابی ماندن، انقلابی فکر کردن و انقلابی عمل کردن را در پیشه قرار گیرند.
وی با این عنوان که خیلی‌ها انقلابی بودن ولی باگذشت تاریخ  از پرتگاه انقلاب فاصله گرفتن اظهار داشت: موضع صریح آیت‌الله طبسی و آیت‌الله خزعلی در فتنه 88 باز پس دهی امتحان این افراد به انقلاب بود.
حجت الاسلام صاحبی با این عنوان که نمازی که مقام معظم رهبری بر جنازه آیت‌الله طبسی خواندن نمازی پربرکت بود، اظهار داشت: فرستادن فرزند مقام معظم رهبری به عیادت آیت‌الله واعظ طبسی و حضور خود در نماز میت نشان از تائید ولایی بودنشان بود.
وی با تأکید بر اینکه ما باید ادامه‌دهنده راه امام و رهبری باشیم، اظهار داشت: آیت‌الله طبسی مغلوب فتنه نگردید و همراه منافقین نگردید.
خطیب جمعه کلات بابیان اینکه تاریخ در حال تکرار است، همان‌گونه که طلحه و زبیر یاران حضرت علی(ع) بودن ولی در مقابل آن حضرت قرار گرفتند، اظهار داشت: در فتنه88 طلحه و زیباها چهره خود را آشکار کردند.
امام جمعه کلات در ادامه بابیان اینکه آیت‌الله خزعلی باوجود دور شدن نزدیکانش از انقلاب و رهبری با تمام وجود در کنار رهبری ایستاد، تصریح کرد:طرد فرزند آیت‌الله خزعلی نشان از اوج ولایی بودنش بود.
وی شرکت 62درصدی مردم را در انتخابات را حماسه جدید عنوان کرد و گفت: یکی از برکات انتخابات هفتم اسفند تبریک رقیبان بر کسب کنندگان آرا برخلاف فتنه 88 بود که  اوج عظمت و بزرگی افراد را نشان داد.
حجت الاسلام صاحبی بابیان اینکه در قرآن کریم خدا 91 بار از واژه غفور استفاده کرده است، گفت: افرادی که فکر می‌کنند راه بازگشتی ندارند در درگاه الهی باید بدانند که  خدا در هر برهه‌ای که توبه کنید بخشنده و مهربان است.
وی در ادامه تصریح کرد: نباید ما از رحمت خدا نامید شویم و همیشه به درگاه الهی امیدوار باشیم.
امام جمعه کلات با این عنوان که اولین قدم در توبه، پشیمانی است، اظهار داشت: باید پس از پشیمانی ترک گناه و جبران گناه را پیشه، حق‌الناس را ادا کرد.
خطیب جمعه کلات با این عنوان که کسی که می‌خواهند راه صحیح توبه کردن را بیاموزد دعاهای 15کانه را بخواند، اظهار داشت: باید با استغفار و طلب از مغفرت از خدا پایانی‌ترین گام در توبه است تا به خدا نزدیک شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلات نادر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی فاطمیه نشان از مظلومانه به شهادت رسیدن حضرت فاطمه است،گفت: روز شهادت بی‌بی دوعالم باید مراسم سینه‌زنی در شهرستان باشکوه برگزار شود.
خطیب جمعه کلات در پایان از راه اندازی پنج شنبه بازار به همت شهرداری کلات خبرداد و اظهارداشت: پنج شنبه بازار کلات فرصتی است تا محصول آرگانیک را برای گردشگران و شهروندان عرضه شود.
انتهای پیام/رض

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه