امام جمعه خواف:
ورود هیئتهای تجاری به کشور جهت نفوذ و جاسوسی برای استکبار است
امام جمعه خواف گفت: ورود هئیات تجاری به کشور جهت نفوذ و جاسوسی برای استکبار است با چهره تاجر واردکشورو جاسوسی می کنند مسئوله نفوذ مسئله جدی است و به بهانه های مختلف قصد نفوذ در نظام اسلامی را دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از منشورخواف،حجت الاسلام حسن رمضانپور امام جمعه شهرستان خواف در خطبه های این هفته نماز جمعه با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)رانور چشم و پاره تن خود معرفی میکنند و در بسیاری از کتب شیعه و سنی پیرامون حضرت زهرا(س)مسائل زیادی مطرح شده است .
وی افزود: حضرت فاطمه زهرا(س) دختری بود که تمام قد پیامبر اسلام به پای او بلند می شد .
,
امام جمعه شهرستان خواف با گرامیداشت ۲۲ اسفندماه سالروز گرامیداشت شهدا و تاسیس بنیاد شهید اظهار کرذ: شهدا مقام عالی و بزرگی را در نزد خداوند دارند و ب اولین قطره خون شهدا تمام گناهان آن ها بخشیده می شود و شهید نگاه می کند به وج الهی مقامی که خداوند به شهدا داده است و شهدا در اوج بندگی قرار گرفته اند.
,
خطیب نماز جمعه خواف خاطرنشان کرد:شهدا از تمام هستی خود برای خدا گذاشتند شهدا حیات طیبه دارند و شهدا با از خود گذشتگی موجبات حیات اسلام را فراهم کردندو با گرد و و غبار شهادت استکبار را زمین گیر نمودند. .
وی ادامه داد: همچنان که شهدا عزیز و محترم هستند خانواده معظم شهدا هم عزیز و گرامی هستند .
,
امام جمعه خواف در ادامه با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با مجلس خبرگان تصریح کرد: مجلس خبرگان مجلسی است که فرهنگ انقلابی و قانون انقلابی وصل کند و در مقابل زیادخواهی های استکبار بایستند .
,وی ادامه داد:برخی متاسفانه که به مجلس راه یافته اند مردم را فراموش کرده اند و فقط توجه به یک گروه و جناح خاص توجه دارند .
,حجه الاسلام حسن رمضانپور بیان کرد: نکته ای که مقام معظم رهبری بر آن تاکید نمودن این بود که مسئولین باید از شعار زدگی پرهیز کنند و در میدان عمل تلاش کنند .
,امام جمعه خواف در خصوص مشکلات اقتصادی بیان داشت: تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی اقتصاد مقاومتی است و توجه به درون است و باید به درون و جوانان خودمان تکیه و اعتماد کنیم .
,خطیب نماز جمعه خواف یاد آور شد :ورود هئیات تجاری به کشور جهت نفوذ و جاسوسی برای استکبار است با چهره تاجر واردکشورو جاسوسی می کنند مسئوله نفوذ مسئله جدی است و به بهانه های مختلف قصد نفوذ در نظام اسلامی را دارند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه