اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

بارش‌ها دوباره کاهش یافت

بارش‌ها دوباره کاهش یافت
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه خشکسالی‌ها ادامه خواهد داشت، گفت: شاید بارش‌های بهاری بتواند به خشکسالی‌ها پایان دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزیر نیرو با تاکید بر اینکه خشکسالی‌ها ادامه خواهد داشت، گفت: شاید بارش‌های بهاری بتواند به خشکسالی‌ها پایان دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حمید چیت چیان گفت: اگر در نیمه دوم سال آبی (بهار و تابستان) به ویژه روزهای باقیمانده اسفند و فروردین و اردیبهشت بارش‌های بهتری داشته باشیم شاید بتوانیم بر شرایط خشکسالی غلبه کنیم.

,

وزیر نیرو اظهارداشت: امسال هم خشکسالی ها ادامه داشت و هنوز هم در ادامه خشکسالی‌های گذشته هستیم و این پدیده استمرار دارد. فقط در ماه‌های آبان و دی بارش‌های خوبی داشتیم اما در ماه های مهر، آذر، بهمن و اسفندماه میزان بارش بسیار کم بوده است.

,

چیت چیان افزود: بارش‌های بهمن و اسفندماه کاهش قابل ملاحظه ای دارد و در ۴۷ سال گذشته در دو ماه بهمن و اسفند به طور متوسط ۴۰ میلی متر بارش ثبت شده در حالی که امسال ۱۰ و ۱۱ میلی متر بوده است.

,

وی درباره میزان بارش از ابتدای سال آبی جاری (مهر) تا ۱۸ اسفندماه گفت: تاکنون ۱۵۱ میلی متر بارش ثبت شده است که نسبت به درازمدت ۷ درصد کاهش و نسبت به پارسال ۲۵ درصد افزایش نشان می دهد. شرایط اقلیمی کشور ایجاب می‌کند که همیشه صرفه جویی را رعایت کنیم اما این به معنای پاسخ ندادن به نیازها نیست بلکه درست مصرف کردن آب در بخش‌های مختلف از جمله آشامیدنی، بهداشت، کشاورزی و صنعت است.

,

وزیر نیرو با اشاره به اینکه باید به حداقل مصرف آب اکتفا کنیم، خطاب به کشاورزان اظهارداشت: ظرفیت بالایی برای صرفه جویی آب در بخش کشاورزی وجود دارد و این ظرفیت در بخش‌های شرب و بهداشت است. در روزهای پایانی سال که اغلب مردم به شستشو و خانه تکانی می‌پردازند، باید از هم اکنون به فکر تابستان باشند. کمتر آب مصرف کنیم تا آن را برای روزهای گرم سال ذخیره کنیم و تابستان آینده را بتوانیم بدون کمبود آب سپری کنیم.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه