رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ:

ارزش‌های اسلامی برای عاقبت به خیر شدن مورد توجه قرار بگیرد

ارزش‌های اسلامی برای عاقبت به خیر شدن مورد توجه قرار بگیرد
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کوهرنگ گفت: ارزش‌های اسلامی برای عاقبت به خیر شدن مورد توجه قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، حجت‌الاسلام علی نصیری در نشست با مدیران شهرستان کوهرنگ به بیان مباحثی در مورد عاقبت‌بخیر شدن انسان از نظر اسلام پرداخت و گفت: مدت زمان عمر انسان مهم نیست، مهم این است که انسان با چه شرایطی از دنیا به آخرت رهسپار می‌شود و مرگش از چه کیفیتی برخوردار است.
 
وی افزود: از جمله عواملی که موجب عاقبت‌بخیری انسان می‌شود می‌توان به تقوا، مراقبت انسان از خود و اعمالی که انجام می‌دهد، تحکیم و ثبت عقاید، احترام به والدین و انجام عمل صالح اشاره کرد.
 
نصیری در ادامه با استناد به فرمایش حضرت امام صادق (ع) بیان کرد: هنگامی که انسان گناه می‌کند، در قلب او یک نقطه سیاه پیدا می‌شود اگر توبه کند، آن سیاهی محو می‌شود و در صورتی که توبه نکند و گناهان دیگری مرتکب شود، سیاهی اضافه می‌شود تا جایی که قلب او را می‌گیرد و دیگر راهی برای سعادت او باقی نمی‌ماند.
 
گفتنی است، نشست معارف مدیران دستگاه‌های اجرایی کوهرنگ در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه