از شایعه تا واقعیت؛
تنها نماد«زن و مقاومت» در کرج حذف شد!؟
از صبح امروز بیست چهارم اسفند94 در شبکه های اجتماعی"تلگرام" خبری با عنوان نماد «زن و مقاومت » در کرج حذف شد، در حال دست به دست شدن می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی دست به دست شدن یک شایعه در شبکه ی اجتماعی"تلگرام" مبنی بر حذف نماد «زن و مقاومت» در کرج خبرنگار تیتریک برای بررسی واقعیت این خبر از الهام باقری مدیر عامل سازمان زیبا سازی شهرداری کرج پیگیر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
باقری در گفتگو با خبرنگار تیتریک در خصوص شایعه حذف نماد« زن و مقاومت» از پارک نبوت کرج در شبکه های اجتماعی اظهار داشت: این نماد سال گذشته توسط معاونت فرهنگی سپاه البرز مورد بهره برداری قرار گرفت و بدلیل عدم استحکام مناسب در بارندگی های ابتدای سال این نماد دچار آسیب جدی شده بود و به همین دلیل بجای این اثر بصورت موقت آیه شریف "و ان یکاد" قرار گرفت.
وی در ادامه افزود : طبق مکاتباتی که با مجموعه سپاه صورت گرفته است، مقرر شد مجدداً با استفاده از مصالح مقاوم تر تهیه و در جای خود نصب شود.
باقری در ادامه تاکید کرد : پایه این اثر بنام نماد "زن و مقاومت" می باشد و نمی توان آنرا تغییر داد لذا منتظریم این نماد مجدداً در جای خود نصب شود و کاشیکاری فعلی بصورت موقت نصب شده است جمع آوری و تنها نماد «زن و مقاومت» که در استان البرز وجود داشت در جای خود قراربگیرد.
گفتنی است از صبح امروز بیست چهارم اسفند94 در شبکه های اجتماعی"تلگرام" خبری با عنوان نماد «زن و مقاومت » در کرج حذف شد، در حال دست به دست شدن می باشد.
, تیتریک,
,
,
,
,
,
,

,

, انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه