فرمانده سپاه ناحیه شهرستان زنجان:
بسیجی باید، اهل تشخیص مسائل باشد/ بسیج، مهم ترین و برجسته ترین مظهر فداکاری است
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان زنجان با بیان اینکه بسیجی باید اهل تشخیص مسائل باشد، گفت: هدف اصلی در حلقه های صالحین، بصیرت بخشی در مورد مسائل روز دنیاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, سرهتگ ابوالفضل طهماسبی شامگاه دوشنبه در جشنواره تجلیل از برترین های شجره طیبه صالحین ناحیه مقاومت بسیج سپاه زنجان با بیان اینکه بسیج، مهم ترین و برجسته ترین مظهر فداکاری است، اظهار کرد: در حلقه های صالحین استان، باید جوانان همتراز انقلاب، تربیت شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با اشاره به حلقه های شجره طیبه صالحین، افزود: جوانان فعال در این حلقه ها، ادامه دهندگان راه شهدا و انقلاب اسلامی هستند.
,فرمانده سپاه ناحیه شهرستان زنجان با بیان اینکه دشمن در تلاش است به کمک نقشه های خود با پروژهایی از قبیل جنگ، منزوی کردن ایران، همسو کردن دیگر کشور ها با خود و نفوذ در کشور، نقشه های خود را در داخل کشورعملیاتی کند، خاطر نشان داشت: تنها، می توان با بصیرت در مقابل این دسیسه ها ایستادگی کرد.
,طهماسبی با اشاره به پروژه نفوذ در کشور و دستگاه های اجرایی، گفت: دشمن شبانه روز در حال تلاش برای نفوذ در کشور است که، این کار را نتوانسته است عملیاتی کند.
,وی با بیان اینکه باید تمام مسائل معرفتی، اعتقادی و سیاسی در حلقه های صالحین مطرح شده و در مورد آن موضوع بحث شود، بیان کرد: یک فرد بسیجی باید آگاه به مسائل روز دنیا باشد.
,فرمانده سپاه ناحیه شهرستان زنجان با بیان اینکه بسیجی باید اهل تشخیص مسائل باشد، افزود: آگاه بودن به مسائل روز یکی از خصوصیات بارز یک بسیجی است.
,طهماسبی با بیان اینکه بسیج، مهم ترین و برجسته ترین مظهر فداکاری است، خاطر نشان داشت: بسیج، نشان داده است که، همیشه پشتیبان ولایت فقیه بوده و هست.
,*شجره طیبه صالحین دانشگاه پرورش، جوانان انقلابی است
, *شجره طیبه صالحین دانشگاه پرورش، جوانان انقلابی است,سرمربی حلقه های صالحین شهرستان زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه شجره طیبه صالحین، دانشگاه پرورش جوانان انقلابی است، اظهار کرد: در بستر بسیج، می توان رشد کرده و پویایی رسید.
,حجت السلام یاوری با بیان اینکه تغییر و تحول در زندگی یک فرد زیاد است، افزود: آن تغییر و تحول خوب و مطلوب است که، به سمت خدا باشد.
,وی با بیان اینکه بسیج بستری یرای یاد گیری درس مکتب است، خاطر نشان داشت: در بسیج می توان به اجر دنیوی و اخروی رسید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه