استاندار مازندران:

فرهنگ روستا فرهنگ کار، تلاش و اقتصاد مقاومتی است

فرهنگ روستا فرهنگ کار، تلاش و اقتصاد مقاومتی است
استاندار مازندران با بیان اینکه روستاها مهم‌ترین پایگاه امنیتی و تولیدی هستند، گفت: فرهنگ روستا فرهنگ کار، تلاش و اقتصاد مقاومتی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، ربیع فلاح‌جلودار در همایش بخشداران و دهیاران مازندران در متل بانک ملی بابلسر، اظهار کرد: روستاها مهم‌ترین پایگاه امنیتی و تولیدی هستند و فرهنگ روستا فرهنگ کار، تلاش و اقتصاد مقاومتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه روستاییان ما از ابتدای انقلاب تاکنون همواره در تمام صحنه‌ها حضوری فعال دارند، افزود: موضوع ده و دهیاران باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه تمام تلاش ما توسعه اقتصادی است، تصریح کرد: باید سیاست اقتصاد مقاومتی در تمام شئون کشور رعایت شود و به عنوان جریان جاری و ساری خود را نشان دهد.

فلاح با بیان اینکه تمام تلاش ما پیگیری و تخصیص کامل اعتبارت است، گفت: تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند در جذب اعتبارات اقدامات لازم را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین بحث ما بحث اقتصاد مردمی است که باید دنبال شود در این صورت با حضور بخش خصوصی در بحث گردشگری و کشاورزی می‌توانیم به رشد و توسعه دست یابیم.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه تسهیلات خوبی برای اجرای طرح‌های عمرانی در سطح روستاهای مازندران اختصاص یافت، اضافه کرد: دهیاران به‌عنوان خادمان روستا به اجرای این طرح‌ها بپردازند و تمام روستاهای مازندران باید تا پایان سال 95 دست‌کم دو طرح را برای اجرا داشته باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه