انتقاد حزب مخالف "جمهوری خواه خلق" ترکیه از دولت؛

آنکارا بی صاحب است

آنکارا بی صاحب است
به دنبال انفجار انتحاری آنکارا، کمال قلیچداراوغلو، از حکومت حزب "عدالت و توسعه"، به علت بی مسئولیتیش در آنکارا، انتقاد نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، کمال قلیچدار اوغلو، رئیس حزب مخالف "جمهوری خواه خلق" ترکیه، در مورد انفجار آنکارا حکومت را مقصر اعلام نمود و دلیل حملات اخیر را بی توجهی و بی مسئولیتی دولت عنوان کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

 

,

وی گفت: آنکارا شهری بی صاحب است. ماه ها است که آنکارا مدیر امنیتی ندارد. کنجکاو هستم بدانم که نسخه را برای چه کسی خواهند پیچید؟ آیا باز هم شهروندان مقصر شناخته خواهند شد؟ می گویند، من قرار بود مدیر امنیت منصوب کنم اما این مانع شد! برای مردم به صورت واضح توضیح دهید که چه چیزی مانع شد؟ همگی با هم در مقابل این مانع ایستادگی کنیم.

,

 

,

با دانش و تجربه کشور را مدیریت کنید

,

قلیچداراوغلو در ادامه گفت: من از اراده شما حمایت می کنم، اگر ترکیه را مدیریت کنید. با رای مردم به روی کار آمده اید، پس به شما احترام می گذاریم. به صورت انفرادی، به کشور حکومت می کنید، احترام می گذاریم. اما، با دانش و تجربه این کشور را مدیریت بکنید!

,

 

,

وی در سخنان خود افزود که حزب "جمهوری خواه خلق"، آمادگی همکاری برای اداره کشور و مبارزه با ترور را دارد. 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه