فرمانده انتظامی نهاوند:
200 هزار عدد مواد آتش زا در نهاوند کشف شد
فرمانده انتظامی نهاوند گفت: یکی از بزرگترین انبارهای نگهداری وتوزیع مواد محترقه در نهاوند لو رفت و 200هزار عدد مواد محترقه و آتش زا کشف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ سرهنگ محسن اقبالیان گفت: مأموران اطلاعات کلانتری12 شهرستان نهاوند در راستای مقابله با افراد سودجو که در روزهای پایانی سال اقدام به تهیه وتوزیع مواد محترقه خطرناک در سطح شهر کرده و با این کار امنیت جانی شهروندان را به مخاطره می اندازند، وارد عمل شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از حوادث ناگوار در جشن های پایانی سال با انجام اقدام خاص اطلاعاتی گسترده در سطح حوزه استحفاظی خانواده ای را شناسایی کردندکه در یکی از محله های شهر در منزل شخصی در امر تهیه وتوزیع مواد آتش زا و خطرناک فعالیت دارند.
,سرهنگ اقبالیان گفت:مأموران ما با انجام اقدام پلیسی ضمن هماهنگی های قضایی در بازرسی به عمل آمده از منزل متهم تعداد تقریبی 200هزار عدد انواع مواد محترقه و آتش زا کشف و ضبط کردند.
,وی اظهار کرد: در این خصوص پرونده تشکیل و به همراه متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
,پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه