گزارش تصویری:

حفظ ارزش حجاب در پوشش برقع/ برقع زنان شهرستان خمیر

حفظ ارزش حجاب در پوشش برقع/ برقع زنان شهرستان خمیر
برقع پوششی است که از سال‌های گذشته، هم به جهت حجاب و هم به خاطر محفوظ ماندن از نور خورشید روی صورت خود می‌کشاندند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لوار، کسی زمان شروع پوشش برقع را در جنوب کشور نمی‌داند که آیا ایرانی است، یا وارداتی است، پیش از اسلام بوده یا بعد از اسلام از چه زمانی به صورت فعلی درآمده است، همه اینها مواردی است که نیاز به تحقیق دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری لوار,

ولی در زمان هجوم پرتغالی‌ها و سپس انگلیسی‌ها به جنوب کشور زنان خطه جنوب، بویژه هرمزگان و جزایر آن، از این پوشش، علاوه بر حجاب خود به عنوان حصن و حصار در مقابل مهاجمان و استعمارگران چشم آبی استفاده کردند و در حین مبارزه با استعمارگران که خانه به خانه، همدوش مردان خود بودند، حسرت یک نگاه را درون چشم‌ها و نفس‌های متجاوز گذاشته و برقع را به عنوان یک پوشش و یک ارزش در لباس خود و در فرهنگ خود حفظ کردند.

,

برقع پوششی است که از سال‌های گذشته، هم به جهت حجاب و هم به خاطر محفوظ ماندن از نور خورشید روی صورت خود می‌کشاندند. نقاب‌هایی یکسره که فقط جای چشم‌ها روی این نقاب‌ها خالی بود و در حقیقت هدف اولیه استفاده از این پوشش حجاب بود.

,

آنچه در ادامه می‌بینید پوشش بانوان روستای چاه‌گود شهرستان خمیر است.

,

انتهای پیام/ش

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه