در سالی که گذشت؛

کسب ۵۰ مقام برتر کشوری توسط هیئت کاراته شازند

کسب ۵۰ مقام برتر کشوری توسط هیئت کاراته شازند
رئیس هیئت کاراته شهرستان شازند از کسب 50 مقام برتر کشوری در سال 94 توسط ورزشکاران این رشته خبر داد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدی رئیس هیئت کاراته شهرستان شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما گفت: هیئت کاراته شهرستان شازند در حال حاضر با 8 کلاس فعال و حدود 350 کاراته کار به فعالیت خود ادامه می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

 

,

, ,

 

,

وی افزود: در سال 93 توانستیم با 30 مقام کشوری و حدود 100 مقام استانی مقام برترین هیئت ورزشی شهرستان را کسب کنیم.

رئیس هیئت کاراته شهرستان شازند اظهار کرد: در سال 94 روند روبه رشدی را داشتیم و مقامهای کشوری از 30 مقام به 50 مقام برتر کشوری افزایش پیدا کرد و همچنین خانم فاطمه براتی توانست مقام نائب قهرمانی در مسابقات آسیایی را کسب کند.

احمدی بیان کرد: 2 نفر از کاراته کاران شازندی عضو لیگ برتر کاراته کشور در قالب تیم شهرداری اراک هستند که اخیراً این تیم توانست به مقام نخست لیگ برتر کشور دست پیدا کند.

وی ضمن تشکر از هیئت کاراته استان و تلاشهای آنان در رشد و توسعه کاراته در استان به ویژه در شهرستان شازند عنوان کرد: توقع ما از هیئت کاراته استان این است که ورزشکاران ما را همچون گذشته و بیشتر حمایت شوند.

احمدی با بیان اینکه رئیس هیئت استان می تواند تاثیر بسیاری در پیشرفت ورزشکاران داشته باشد خاطر نشان کرد: ورزشکاران ما در قالب تیم استان ساماندهی شدند و از این بین 5 ورزشکار شهرستان شازند برای مسابقات کشوری در این تیم حضور دارند که در سال جدید به این مسابقات اعزام می شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,



انتهای پیام/ک

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه