logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل خبر داد:

ارائه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به همشهریان، مسافرین و گردشگران نوروزی

ارائه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به همشهریان، مسافرین و گردشگران نوروزی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه طرح بسیج سلامت نوروزی هر سال در آستانه نوروز و در راستای ارایه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به همشهریان، مسافرین و گردشگران اجرا می‌شود، گفت: هدف از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه طرح بسیج سلامت نوروزی هر سال در آستانه نوروز و در راستای ارایه بهتر خدمات بهداشتی درمانی به همشهریان، مسافرین و گردشگران اجرا می‌شود، گفت: هدف از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی نظارت و کنترل بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی است.

وی افزود: در ایام تعطیلات تعداد ۱۷ پایگاه فوریتهای پزشکی و ۴ ایستگاه سلامت در  بیمارستانهای امیرالمومنین حضرت علی (ع) و امام خمینی (ره) زابل، بیمارستان سیدالشهدا (ع) شهرستان زهک و بیمارستان شهدای شهرستان هیرمند، فعال می باشند .

دکتر نصیری بیان داشت: مراکز بهداشتی درمانی منتخب بهداشتی درمانی در منطقه سیستان و هیات رییسه دانشگاه، ستاد اداری معاونت های توسعه مدیریت و منابع، غذا و دارو، بهداشتی، تحقیقات و فناوری، آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و درمان دایر می باشند .

وی  خاطر نشان کرد: همچنین تعداد هفت داروخانه در شهرستانهای زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون، ستاد اداری مرکز بهداشت زابل و شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای زهک، هیرمند، نیمروز و هامون، مراکز مشاوره و واحدهای بهداشتی در حوزه های تابعه معاونت بهداشتی، آزمایشگاه های مرکزی در منطقه سیستان و سایر حوزه های تابعه دانشگاه آماده خدمت به همشهریان می باشند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام ///

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه