اجرای طرح سلامت نوروزی با دوتیم بازرسی در سپیدان
رئیس شبکه بهداشت شهرستان سپیدان گفت: در طرح سلامت نوروزی امسال بیش از دو تیم بازرسی سه نفره کار بازرسی از واحدهای صنفی را برعهده دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مارگون،دکتر فرخ روز رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سپیدان در حاشیه مانور طرح سلامت نوروزی این شهرستان درگفتگو با خبرنگار مارگون اظهارکرد: به منظور پیشگیری از بروز شیوع بیماری ها و ارتقای سطح سلامت غذایی جامعه طرح بسیج سلامت نوروزی همه ساله از ابتدای اسفندماه تا پانزدهم فروردین ماه در سراسر کشور برگزارمی گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , به نقل از , مارگون, مارگون, ،, دکتر فرخ روز رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سپیدان در حاشیه مانور طرح سلامت نوروزی این شهرستان درگفتگو با خبرنگار مارگون اظهارکرد: به منظور پیشگیری از بروز شیوع بیماری ها و ارتقای سطح سلامت غذایی جامعه طرح بسیج سلامت نوروزی همه ساله از ابتدای اسفندماه تا پانزدهم فروردین ماه در سراسر کشور برگزارمی گردد.,وی افزود: در راستای اجرای مانور طرح بسیج سلامت نوروزی امسال دو تیم سه نفره کار بازرسی از واحدهای صنفی و صنعتی و فروشگاه های شهرستان را برعهده دارند.
, وی افزود: در راستای اجرای مانور طرح بسیج سلامت نوروزی امسال دو تیم سه نفره کار بازرسی از واحدهای صنفی و صنعتی و فروشگاه های شهرستان را برعهده دارند.,رئیس شبکه بهداشت شهرستان سپیدان تصریح کرد: در این بازرسی ها در صورت مشاهده اجناس تاریخ مصرف گذشته و مواد فاسد شدنی ضمن توقیف کالا واحد صنفی برابر قانون به تعزیرات حکومتی جهت اعمال قانون معرفی می شود.
, رئیس شبکه بهداشت شهرستان سپیدان تصریح کرد: در این بازرسی ها در صورت مشاهده اجناس تاریخ مصرف گذشته و مواد فاسد شدنی ضمن توقیف کالا واحد صنفی برابر قانون به تعزیرات حکومتی جهت اعمال قانون معرفی می شود.,فرخ روز یادآورشد: مهمترین تخلفاتی که در واحدهای صنفی قابل روئیت بوده است بحث نداشتن کارت تندرستی و سلامت برخی از صاحبان مشاغل و افراد شاغل در این کسبه ها، موادغذایی تاریخ مصرف گذشته و کالاهای بدون داشتن تاریخ تولید و انقضاء بود که علاوه بر جمع آوری تشکیل پرونده شد.
, فرخ روز یادآورشد: مهمترین تخلفاتی که در واحدهای صنفی قابل روئیت بوده است بحث نداشتن کارت تندرستی و سلامت برخی از صاحبان مشاغل و افراد شاغل در این کسبه ها، موادغذایی تاریخ مصرف گذشته و کالاهای بدون داشتن تاریخ تولید و انقضاء بود که علاوه بر جمع آوری تشکیل پرونده شد.,]
ارسال دیدگاه