فرمانده سپاه ناحیه طارم:

بازدید 150 نفر از بسیجیان طارمی از مناطق عملیاتی جنوب کشور

بازدید 150 نفر از بسیجیان طارمی از مناطق عملیاتی جنوب کشور
فرمانده سپاه ناحیه طارم با بیان اینکه تعداد 150 نفر از بسیجیان شهرستان طارم در طول تعطیلات نوروزی از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد افزود: کاروانهای راهیان نور با هدف آشنایی با فرهنگ ایثار گری و مقاومت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ اقبال جهانبخشی در گفت و گو با خبرنگار برگ زیتون، ضمن تبریک فرا رسیدن عید باستانی نوروز به خدمت ملت شریف ایران اسلامی اظهار داشت: تعداد 150 نفر از بسیجیان شهرستان طارم از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد گفتنی است کاروانهای راهیان نور با هدف آشنایی با فرهنگ ایثار گری و مقاومت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, در گفت و گو با خبرنگار برگ زیتون، ضمن تبریک فرا رسیدن عید باستانی نوروز به خدمت ملت شریف ایران اسلامی اظهار داشت: تعداد 150 نفر از بسیجیان شهرستان طارم از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد گفتنی است کاروانهای راهیان نور با هدف آشنایی با فرهنگ ایثار گری و مقاومت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می شوند., برگ زیتون,

وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با رشادت‌های شهیدان و رزمندگان و دلاورمردان ایران زمین سرود آزادی و آزادگی را سرداد و پرچم ایمان و اسلام را برافراشته ساخت.

, وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با رشادت‌های شهیدان و رزمندگان و دلاورمردان ایران زمین سرود آزادی و آزادگی را سرداد و پرچم ایمان و اسلام را برافراشته ساخت.,

فرمانده سپاه ناحیه طارم با بیان اینکه کاروانهای راهیان نور در قالب 3 اتوبوس و با استعداد 150 نفر بمدت 4 روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد افزود: از این تعداد 2 اتوبوس برادران و یک اتوبوس را خواهران تشکیل می دهند.

, فرمانده سپاه ناحیه طارم با بیان اینکه کاروانهای راهیان نور در قالب 3 اتوبوس و با استعداد 150 نفر بمدت 4 روز از مناطق عملیاتی جنوب کشور بازدید خواهند کرد افزود: از این تعداد 2 اتوبوس برادران و یک اتوبوس را خواهران تشکیل می دهند., فرمانده سپاه ناحیه طارم,

جهانبخشی تصریح کرد: اولین گروه از زائرین سرزمین های نور برادران در 29 اسفند سال 94 در قالب 2 اتوبوس بسوی مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد و در دومین مرحله نیز 50 نفر از بسیجیان خواهر در قالب 1 دستگاه اتوبوس اعزام خواهند شد که  از مناطق خرمشهر، آبادان، شلمچه، هویزه، دهلاویه، طلائیه و اروندکنار بازدید خواهند کرد.

, جهانبخشی تصریح کرد: اولین گروه از زائرین سرزمین های نور برادران در 29 اسفند سال 94 در قالب 2 اتوبوس بسوی مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد و در دومین مرحله نیز 50 نفر از بسیجیان خواهر در قالب 1 دستگاه اتوبوس اعزام خواهند شد که,   از مناطق خرمشهر، آبادان، شلمچه، هویزه، دهلاویه، طلائیه و اروندکنار بازدید خواهند کرد.,

فرمانده سپاه ناحیه طارم همچنین از برگزاری برنامه های جانبی در طول حضور کاروانها در مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد و گفت: برگزاری شرکت در رزمایش ، یادواره شهدا ، ادعیه و زیارات ، از مهمترین برنامه های فرهنگی در طول این مدت خواهد بود.

, فرمانده سپاه ناحیه طارم همچنین از برگزاری برنامه های جانبی در طول حضور کاروانها در مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد و گفت: برگزاری شرکت در رزمایش ، یادواره شهدا ، ادعیه و زیارات ، از مهمترین برنامه های فرهنگی در طول این مدت خواهد بود., فرمانده سپاه ناحیه طارم, فرمانده سپاه ناحیه طارم,

وی در ادامه هدف از اعزام کاروانهای راهیان نور را آشنایی جوانان با تاریخ و فرهنگ دفاع مقدس ، آشنایی با رشادتهای شهدا و ایثارگران در طول هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و مقابله با جنگ نرم دشمن از مهمترین اهداف اعزام کاروانهای راهیان نور می باشد.

, وی در ادامه هدف از اعزام کاروانهای راهیان نور را آشنایی جوانان با تاریخ و فرهنگ دفاع مقدس ، آشنایی با رشادتهای شهدا و ایثارگران در طول هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و مقابله با جنگ نرم دشمن از مهمترین اهداف اعزام کاروانهای راهیان نور می باشد.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه