نَه استقبال نَه بدرقه؛ پاداشی بانوان قهرمان رزمی‌کار

نَه استقبال نَه بدرقه؛ پاداشی بانوان قهرمان رزمی‌کار
تمامی بانوان کیکجیتسو کار آستانه‌ای اعزام به مسابقات کشوری در حالی افتخار آفریدند که برخورد مناسبی از سوی مسئولان ورزشی شهرستان با آن‌ها نشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان‌خبر، نخستین دوره مسابقات بهترین بهترین‌های کیکجیتسو (MMA) بانوان در روز 21 اسفند به میزبانی استان خوزستان در سالن شهید فهمیده اهواز با درخشش بانوان رزمی‌کار آستانه‌ای برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر,

مسئول هیئت اعزامی به این مسابقات بابیان اینکه استان گیلان دارای چهار ورزشکار اعزامی بود که همگی این نفرات از رزمی‌کاران آستانه‌اشرفیه بودند اظهار داشت: سما ستمدیده در رده نوجوانان و رده ده سال به مقام قهرمانی، فاطمه (نازنین) خباز باسلیقه آستانه در رده 14 سال نایب‌قهرمان، مرضیه شفیعی کیسمی در رده 18 سال نایب‌قهرمان و مریم ستمدیده در رده جوانان به مقام قهرمانی این مسابقات دست یافتند.

,

مریم ستمدیده با اشاره به اینکه حضور ما در نخستین دوره مسابقات کیکجیتسو با تأیید هیئت رزمی استان صورت گرفت بیان کرد: از یکم تا پانزدهم فروردین برای مسابقات پیش رو و انتخابی تیم ملی تمریناتمان را آغاز می‌کنیم.

,

وی با انتقاد از بی‌مهری‌های صورت گرفته نسبت به اعضای اعزامی توسط مسئولین ورزشی شهرستان گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه و اصناف شهرستان تنها کسانی بودند که پیش از اعزام مبلغی به ما کمک کردند که با توجه به هزینه صورت گرفته مابقی هزینه‌ها به‌صورت شخصی انجام شد.

,

ستمدیده با ابراز ناراحتی از برخورد اداره ورزش و جوانان شهرستان آستانه‌اشرفیه افزود: متأسفانه نه هنگام اعزام و نه در هنگام ورود به شهرستان از قهرمانان مسابقات استقبالی صورت نگرفت و برای من جای سؤال است که اگر آقایان هم به این مسابقات اعزام می‌شدند بازهم چنین رفتاری با این‌ها می‌شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه