مس پارس هم در سکوت منحل شد
زور ورزش اصفهان فقط به منهای فوتبالی ها می رسد
امسال تیمهای ملی فوتبال،بسکتبال،والیبال و هندبال به مسابقات جهانی هر چهار رشته راه یافتند ولی مقایسه بازخوردها به خوبی نشان می دهد که مجموع توجه به آن سه رشته حتی به اندازه نیمی از سروصدای فوتبال هم نبوده که بعد از مدتها با هزار سلام و صلوات راهی جام جهانی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، مس پارس فلاورجان با لیگ برتر هندبال خداحافظی کرد تا از امروز به بعد تنها تیم نیک اندیش به عنوان نماینده هندبال اصفهان در بازی های لیگ برتر حضور داشته باشد. این اتفاق به نوعی مصادف شد با انتخاب سه باره فرامرز می آبادی در پست ریاست هیئت هندبال اصفهان که گوی سبقت را از رقیبش کیوان صادقی در انتخابات هیئت هندبال ربود و برای سومین دوره متوالی در راس هیئت هندبال استان قرار گرفت تا شاید وضعیت نابسامان این رشته را در عرصه باشگاهی سروسامان دهد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , صاحب نیوز, مس پارس فلاورجان, لیگ برتر هندبال,می آبادی همچنان امیدوار است تا در طی روزهای اینده مشکلات هندبال مس پارس را به نوعی حل کند و این تیم را به لیگ برتر بازگرداند ولی شرایط فعلی که چیز دیگری نشان می دهد و باید فاتحه یکی از تیمهای هندبال اصفهان در لیگ برتر را خواند.
,ورزش اصفهان سابقه روبرو شدن با این اتفاق را دارد و فصل گذشته هم بلای دیگری بر سر هندبال سپاهان آمد و آن تیم باسابقه و پرافتخار در هندبال ایران به خاطر یک لج و لجبازی بی موقع از ادامه فعالیت منع شد تا باز هم یک رشته غیر فوتبالی قربانی پولهای میلیاردی در فوتبال شود.
, ورزش اصفهان ,همین امسال اگر پولهای هزینه شده را برای بازیکنانی مثل مجتبی جباری و ارش افشین کنار هم بچینیم به عددی دست پیدا می کنیم که با استفاده از آن می شد به راحتی یک تیم هندبال خوب را با تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه راهی لیگ برتر کرد و اینقدر هم حرص و جوش نخورد.بنا بر اخبار منتشر شده در ابتدای فصل مبلغ قرار داد مجتبی جباری و آرش افشین که هیچکدام هم به کار سپاهان نیامدند رقمی نزدیک به سه میلیاردتومان بود که به راحتی بودجه تیم هندبال را تامین می کرد ولی به کام فوتبالیستهای ناکامی ریخته شد که بر ای چند ماه روی اعصاب هواداران بودند و سرانجام فوتبال اصفهان را ترک کردند.
, ,
,
, همین تیم مس پارس بارها برای بدست آوردن یک اسپانسر معمولی در لیگ برتر تلاش کرد ولی مدیران اصفهانی که غرق در زرق و برق فوتبال شده اند هیچ گوشه چشمی به هندبال نشان ندادند تا مس پارس که به نوعی امید جمعی از علاقمندان به هندبال در استان اصفهان بود به یکباره نابود شود. بعد از بازی های المپیک لندن ۲۰۱۲ بود که یک بحث جدی بین طرفداران به فوتبال و علاقمندان به رشته های غیر فوتبالی بر سر هزینه های میلیاردی در ورزش فوتبال که عمدتا هم از کیسه بیت المال انجام می شود در گرفت و بعد از مدال آوری ایرانی ها در المپیک لندن پیکان اتقاد به سمت فوتبالیستهایی رفت که با بستن قراردادهای کلان و یکساله بازدهی ورزشهای غیر فوتبالی را ندارند و فقط زرق و برق این رشته است که باعث شده خیلی از علاقمندان به ورزش توجهی به رشته های غیر فوتبالی نشان ندهند.
,همین امسال تیمهای ملی فوتبال،بسکتبال،والیبال و هندبال به مسابقات جهانی هر چهار رشته راه یافتند ولی مقایسه بازخوردها به خوبی نشان می دهد که مجموع توجه به آن سه رشته حتی به اندازه نیمی از سروصدای فوتبال هم نبوده که بعد از مدتها با هزار سلام و صلوات راهی جام جهانی شد.
,هم والیبالیستها،هم بسکتبالیستها و هم هندبالیستهای ایرانی بدون شک به اندازه فوتبالیستها زحمت کشیدند ولی نه تنها پاداشی برابر با تیم کی روش نگرفتند بلکه این مسئله به رده های باشگاهی هم ربط داده شد و امروز تیمی مثل هندبال مس پارس به راحتی و بدون اینکه آب از آب تکان بخورد از لیگ برتر کناره گیری می کند اما خیلی ها در اصفهان هنوز به فکر این هستند تا با خرید امتیاز یک تیم فوتبال در لیگ دسته سوم شرایط را برای قرار گرفتن خودشان در صدر اخبار رسانه ها آماده کنند.
, اصفهان ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه