ستاد نوروزی جلگه تشکیل جلسه داد
بخش جلگه با برگزاری جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی آماده میزبانی از گردشگران و مسافران نوروزی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان شرق، به منظور ارائه هر چه بهتر خدمات به مهمانان نوروزی سال۹۳ و اهالی بخش جلگه در ایام تعطیلات نوروزی، جلسه تشکیل ستاد تسهیلات نوروزی بخش جلگه به ریاست حسینی در سالن جلسات بخشداری با حضور مسئولین خدمات رسان در بخش برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان شرق, بخش جلگه , ,
,
,
در این جلسه اعضا ستاد نوروزی درباره مواردی از جمله: ایجاد ایستگاه راهنمای مسافران نوروزی در ورودی شهرها، کشیکهای ادارات در ایام نوروز، امنیت مسافرین نوروزی، آمادگی شهردارها برای مقابله با حوادث غیر مترقبه احتمالی، مرتب سازی اماکن تاریخی و متبرکه، معرفی تفرجگاههای مذهبی و تفریحی وتاریخی، امکانات خوابگاهی برای مسافرین، اعطای بسته های فرهنگی به مسافرین نوروزی و درنظر گرفتن کتابی از سیره و زندگی حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها با توجه به تقارن ایام عید با شهادت حضرت فاطمه(س) درآن ، برپایی سوگواره یاس نبوی و مسابقات فرهنگی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)، اجرای طرح آرامش بهاری در سه امامزاده اسحاق هرند، سید محمد تالجرد و عبدالعزیز شاهتور بحث و تبادل نظر کردند.
, امامزاده اسحاق هرند, سید محمد تالجرد,
, ,
,
, در ادامه بخشدار با توجه به مطالب عنوان شده چنین گفت: تقارن ایام فاطمیه با نوروز درعید امسال ما را برآن می دارد که در برنامه ی نوروز و آماده کردن بستری برای استقبال از مسافرین نوروزی، شئونات اسلامی و ایام شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها در نظر گرفته شود.
, ,
,
]
ارسال دیدگاه