امام جمعه موقت سبزوار:
مهمانی های نوروز نباید سبب رواج مصرف گرایی در جامعه شود
امام جمعه موقت سبزوار گفت: نوروز سنتی حسنه است که از دیرباز در ایران حفظ شده و سبب نزدیکی دل ها جامعه به یکدیگر می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار حجت الاسلام محمد سلیمانی در آخرین نمازجمعه سال با بیان اینکه نوروز می تواند سبب احیا بسیاری از خوبی ها شود اظهار داشت: احیا سنت صله رحم یکی از سنت های بسیار نیک است که از دیر باز در این ایام انجام می شده و سبب نزدیک شدن قلوب به هم می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,,
وی با اشاره به اینکه ما نوروز را با عنوان عید می شناسیم ادامه داد: می توان با گناه نکردن تمام سال را برای خود عید کنیم زیرا عید واقعی روزی است که انسان در آن گناه نکرده باشد.
,,
امام جمعه موقت سبزوار با بیان اینکه در نوروز باید از برخی عادت ها دوری کنیم تاکید کرد: در این ایام دقت کنیم مهمانی ها و صله رحم سبب اسراف و رواج مصراف گرایی و دوری از اخلاق اسلامی نشود.
,,
حجت الاسلام سلیمانی همچنین به سالروز وفات حضرت ام البنین و روز تکریم از مادران شهدا اشاره کردو افزود: تکریم این قشر از شهدا نشان دهنده وفاداری ملت به شهدا و کسانی است که آبروی نظام هستند.
,,
وی این مادران را تربیت کننده نسلی دانست که توانستند با دست خالی در برابر تمام دنیای استکبار بایستند.
,,
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی به وجود امده برای مردم یکی دو سال اخیر تصریح کرد: امیدواریم وعده ها در سال آینده محقق شده و شاهد گشایش اقتصادی باشیم.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه