فرمانده انتظامی میاندوآب خبر داد؛
کشف و توقیف محموله میلیاردی لوازم خانگی و سیگار قاچاق در میاندوآب
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: با تلاش و هوشیاری کارکنان منطقه انتظامی میاندوآب، دو محموله قاچاق شامل دو هزار و 282 قلم انواع لوازم خانگی و 18 هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در این شهرستان کشف و ضبط شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: ماموران ایست و بازرسی شهید محمدنژاد میاندوآب در حین کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه خودوری نیسان مشکوک شده و آن را متوقف می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: پس از توقف این خودرو و در بازرسی های به عمل آمده از آن، 76 کارتن لوازم خانگی با دو هزار و 282 قلم انواع لوازم خانگی شامل قابلمه، ماهی تابه و سایر اقلام که بدون برگه گمرکی بود، از آن کشف شد.
,وی با بیان اینکه قاچاقچیان قصد انتقال این محموله را از شهرهای مرزی به شهرهای مرکزی کشور داشتند گفت: کارشناسان مجموع ارزش ریالی اقلام کشف شده را یک میلیارد و 150 میلیون ریال برآورد کرده اند.
,شیخ نژاد هم چنین با اشاره به توقیف یک محموله سیگار قاچاق خارجی در میاندوآب، تصریح کرد: این محموله نیز از یک دستگاه اتوبوس کشف و در این راستا 18 هزار نخ سیگار قاچاق خارجی به ارزش ریالی 50میلیون ریال کشف و ضبط شد.
,فرمانده انتظامی میاندوآب اظهار کرد: در این مکشوفات، دو نفر دس تگیر، دو دستگاه خودور توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده و صورت جلسه به مراجع قضایی ارسال شد.
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه