رئیس پارک علم و فناوری گیلان:
با بررسی آگاهانه و نگاه به آینده سال پرباری رقم خواهد خورد
دکتر متقی طلب در خصوص همراهی شرکت ها با پارک علم و فناوری در فرآیند های حمایتی، با اشاره به لزوم جدیت و ضرورت ثبت نام در سامانه دانش بنیان، گفت: بی توجهی در ثبت نام در سامانه دانش بنیان و اقدام نکردن در این باره سبب می شود تا حمایتهای مختلف با چالش و محدودیت مواجه شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روشن خبر، دکتر متقی طلب، رئیس پارک علم و فناوری گیلان، ضمن تبریک سال نوبا اشاره به اهمیت بررسی گذشته، گفت: هم اصول اعتقادی و هم اصول برنامه ریزی علمی، خود ارزیابی و بررسی عملکرد گذشته را ضروری دانسته تا با بررسی آگاهانه و نگاه به آینده سال پرباری را رقم بزنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشن خبر, روشن خبر, روشن خبر,ایشان درباره انعکاس نظرات شرکت های فناور و پیگیری مطالبات ایشان، گفت: انتخاب نماینده برای شرکت های فناور سبب می شود تا نظرات و مطالب شرکت ها با رویش مناسب مطرح شود و حضور نماینده شرکت های فناور در شورای فناوری پارک علم و فناوری گیلان پل ارتباطی بین شرکت های فناور مستقر با مدیران و مسئولین پارک خواهد بود.
,دکتر متقی طلب در خصوص همراهی شرکت ها با پارک علم و فناوری در فرآیند های حمایتی، با اشاره به لزوم جدیت و ضرورت ثبت نام در سامانه دانش بنیان، گفت: بی توجهی در ثبت نام در سامانه دانش بنیان و اقدام نکردن در این باره سبب می شود تا حمایتهای مختلف با چالش و محدودیت مواجه شود.
,ایشان درباره ورود شرکت های نوپا در سامانه دانش بنیان ادامه داد: گروهی از شرکت های فناور مستقر می توانند به عنوان شرکت های دانش بنیان نوپا ثبت نام نمایند تا پس از بررسی، تعیین تکلیف شوند.
,ایشان در مورد استفاده از صندوق های حمایتی گفت: استفاده از صندوق نوآوری و شکوفایی، با موضوع دانش بنیان بودن شرکتها گره خورده و ورود به این حمایت از طریق سامانه دانش بنیان خواهد بود.
,وی در ادامه گفت: با توجه به پایان سال مالی شرکت ها، موضوع اظهارنامه های مالیاتی و پیگیری آن توسط مدیران شرکت های فناور مورد انتظار است، چون غفلت از این مورد سبب می شود تا برخورداری از مزایای معافیت از مالیات با شغل مواجه گردد.
,دکتر متقی طلب درباره نظام ارتباطی و جلب مشارکت سرمایه گذاران گفت: برای معرفی ظرفیت های شرکت های فناور در پارک در حوزه علم و فناوری مدل مناسبی تهیه شده تا با هماهنگی مرکز خدمات سرمایه گذاری استان، جهت جلب سرمایهگذاران بتوانیم در سال آینده شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سرمایه گذاری باشیم.
,ایشان در خصوص ضعف در حوزه فعالیت های خوشه ای شرکت ها گفت: یکی از ضعف های موجود در پارک های علم و فناوری، ضعف در حوزه فعالیت های خوشه ای شرکتهای فناور هست که باید با یک ساختار مناسب و با هدف هم افزایی ضمن ایجاد خوشه های فناوری بتوان از مزایای آن در پیشبرد اهداف جمعی بهره مند شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه