پیام نوروزی نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس دهم
حمید بنایی، نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس دهم شورای اسلامی با انتشار پیامی ضمن تبریک نوروز 95، از حضور حماسی مردم در انتخابات هفتم اسفند ماه تشکر و مجلس دهم را نوید بخش رفع مشکلات جامعه در حوزه های گوناگون دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، حمید بنایی، نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس دهم شورای اسلامی با انتشار پیامی ضمن تبریک نوروز 95، از حضور حماسی مردم در انتخابات هفتم اسفند ماه تشکر و مجلس دهم را نوید بخش رفع مشکلات جامعه در حوزه های گوناگون دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,متن این پیام به شرح زیر است:
,و به موسی وحی کردیم که بندگان مؤمن مرا شبانه از شهر مصر بیرون بر ( و به اعجاز لطف ما) راهی خشک از میان دریا بر آنها پدیدآور، نه از تعقیب و رسیدن فرعونیان ترسناک باش و نه اندیشه دار ( سوره مبارکه طه، آیه شریفه 77)
,سلام بر مقلب القلوب، سلام بر نجات دهنده مؤمنان، سلام بر راه گشاینده از میان برّ و بحر برای اولیاء الله، سلام بر وعده دهنده احسان، سلام بر غضب کننده منحرفان و سلام بر مقلب الابصار.
,و براستی که باید دیده ها را شست، طور دیگری دید و زاویه نگاه را به مسایل کلان ملی و شهرستان تغییر داد. سال 94 در حالی گذشت که همدلی و همزبانی مردم برگ اعتمادی در شهرستان گناباد و شهرستان بجستان را با حضور حداکثری مردم رقم زد و کرسی مجلس دهم را به خدمتگزار کوچکشان سپرد، امید است که بتوانم طرحی نو دراندازم و ذره ای از محبت شما و اعتمادی که به بنده حقیر کردید را با توکل به خدا جبران نمایم و مردم احساس شادمانی و رضایت نمایند.
,سال جدید برشما همشهریان عزیز مبارک و این سال با اقدام و عمل درخصوص اقتصاد مقاومتی و با تأسی از فرمایشات مقام معظم رهبری و اتحاد ملت و دولت می تواند به شکوفایی تمام مناطق ایران اسلامی منجر شود. مردم خوب و قدرشناس گناباد و بجستان با رأی خود، تداوم پیشرفت و سرعت بخشیدن به امور را فارغ از مسایل جناح و جناح گرایی، باند و باند بازی فریاد زدند و این فریاد مردم که مدتها شنیده نشده بود از صندوق رأی بلند شد، تا منتخبشان به دنبال تحقق این خواسته، یعنی خرد جمعی، عمل گرایی با روحیه جهادی و استفاده از تمام پتانسیل منطقه، گام های مؤثری بردارد.
,طبیعتا در این مسیر من به عنوان منتخب مردم، یک نفرم و باید همه دست در دست هم میهن خویش را کنیم آباد و امید است مجلس دهم بتواند کمپین حمایت از تولید ملی، کمپین حمایت از نخبگان و اشتغال زایی، کمپین حمایت از خانواده ایرانی- اسلامی، کمپین اقتصاد مقاومتی و کمپین توسعه و پیشرفت را برای رسیدن به ایران 1404 به درستی هجی کند و مسیر قانون گذاری و نظارت را بگشاید.
,مهندس حمید بنایی منتخب مردم قدرشناس گناباد و بجستان در مجلس دهم
,اول فروردین 1395
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه