فرمانده سپاه خلخال؛
عمل به هنگام در راستای اقتصاد مقاومتی الزامی است
فرمانده سپاه خلخال گفت: عمل به هنگام در راستای اقتصاد مقاومتی الزامی است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ،،سرهنگ پاسدار مصطفی کریمی بعدازظهر امروز در گفتگو با خبرنگار ازنا، با تبریک سال نو به تمامی هموطنان و شهروندان شهرستان خلخال و خانواده معظم شهدا وایثارگران و آزادگان گفت: اهمیت شعار تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب در این است که اکنون باید عمل به هنگام در خصوص اقتصاد مقاومتی انجام شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو,وی به اهمیت اقتصاد مقاومتی در خصوص نجات کشور از وابستگی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب از چندین سال گذشته دائما حرف از توانمند سازی اقتصاد کشور و اهمیت آن سخنان گهرباری را فرموده اند که باید همه آنها عملی و نصب العین مسئولین باشد.
,کریمی گفت: اگر امروز رهبر انقلاب اهمیت اقتصاد مقاومتی را بارها در سخنان خود گوشزد می کند معنای آن این است که نجات کشور در ایستاد روی پای خود و دوری از بیگانگان است.
,وی گفت: قدر دانستن داشته ها و نیاز از توانمندی و فناوری های جوانان این کشور در کنار سرمایه های موجود و ارزشمند می تواند کشور را از هر گونه وابستگی به اجانب دور سازد.
,کریمی گفت: سال نو فرصتی مناسب است تا با تفکر در مقصد اقتصاد مقاومتی برای تحقق صددرصدی فرموده مقام معظم رهبری تلاش کنیم.
,کریمی مقصد اقتصاد مقاومتی را محرومیت زدایی ، اشتغال جوانان ، پویایی حوزه تولید و صنعت و آبادانی کشور دانست وگفت: سپاه ناحیه خلخال در سال 1395 تلاش خواهد کرد تا در عرصه اقتصاد مقاومتی با آموزش های مطلوب و حمایتها در قالب تسهیلات و نظارت ها در جهت هزینه کرد صحیح تسهیلات اقدام سریع را به مرحله اجرا درآورد.
,به گزارش ازناو، کریمی با تبریک سال نو و تدبیر ارزشمند مقام معظم رهبری در نامگذاری سال 1395 به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» از همه مردم و مسئولین خواستند تا نهایت تلاش خود را در راستای عملی شدن این فرموده رهبر به کار گیرند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه