در دومین روز از سال95صورت گرفت؛
دیدار استاندارسیستان و بلوچستان باشهیدزنده لرستانی+عکس
استاندار سیستان و بلوچستان درسفرنوروزی اش به استان لرستان باخانواده شهیدزنده لرستانی دیدار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک،علی اوسط هاشمی،استاندار سیستان و بلوچستان امروز به همراه هوشنگ بازوند،استاندار لرستان با خانواده سید نور خدا موسوی جانباز 100 درصد لرستانی دیدار کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرافلاک,

, در این دیدار استاندار سیستان و بلوچستان باتقدیر از ایثار و فداکاریهای خانواده این جانباز لرستانی،گفت: خانواده این جانباز سرافراز بهویژه همسر وی که زینبگونه هستند جایگاه ویژهای نزد خداوند متعال دارند.
,

, استاندار سیستان بلوچستان در اولین روز سال 95از قلعه تاریخی فلک الافلاک بازدید کرد و امروز نیز با حضور مسئولان ارشد استان از ساختمان در حال ساخت استانداری لرستان بازدید به عمل آورد.
,به گزارش خبرافلاک،سید نورخدا موسوی مفرد" جانباز صد درصد لرستانی در مبارزه با گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی در 17 اسفندماه 87 در منطقه لار استان سیستان و بلوچستان در عملیات کمین بر اثر اصابت گلوله به سرش به درجه رفیع جانبازی مفتخر گردید.
, خبرافلاک,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه