فرمانده سپاه دهگلان در دیدار با علمای دینی شهرستان

علمای دینی چراغ هدایت جامعه و حافظان دین مبین اسلام هستند

علمای دینی چراغ هدایت جامعه و حافظان دین مبین اسلام هستند
فرمانده سپاه دهگلان دردیدار با علمای دینی شهرستان به مناسبت عید نوروز گفت: علمای دینی چراغ هدایت جامعه و حافظان دین مبین اسلام هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، سرهنگ پاسدار حسین ورمقانی فرمانده سپاه شهرستان دهگلان در دیدار با ماموستایان شهرستان در ایام سال جدید ضمن تبریک عید نوروز و بهارطبیعت اظهار داشت: علمای دینی چراغ هدایت جامعه  و حافظان دین مبین و مقدس اسلام هستند و وظیفه همه ماست که ازاین قشر تاثیر گزار جامعه حمایت و پشتیبانی نماییم
سرهنگ ورمقانی افزود: رفع مشکلات امامان جمعه و جماعات و حمایت همه جانبه از آنها دغدغه اصلی سپاه بوده و با ساخت خانه عالم در روستاها سعی نموده ایم تاحدودی از مشکلات این امامان جمعه  وعالمان دینی کاسته شود.
ماموستایان و ائمه جمعه شهرستان نیز امنیت و آسایش  ایران اسلامی را حاصل تلاش و زحمات سپاه پاسداران دانستند و از زحمات سپاه درامر محرومیت زدایی و ساخت و ساز خانه عالم روستایی در روستاها قدردانی نمودند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه