دید و بازدید عید احیاء کننده سنت پیامبر اکرم(ص)

دید و بازدید عید احیاء کننده سنت پیامبر اکرم(ص)
همه ساله با فرا رسیدن عید نوروز فرصت مناسبی، جهت احیای سنت زیبای صله رحم فراهم می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند،  همه ساله با فرارسیدن نوروز و فصل طبیعت، در اولین لحظات تحویل سال مردم میهمان دوست ایران با به تن کردن لباس های نو، به احیای سنت زیبای صله رحم می پردازند و کوچکترها به دیدار بزرگترها می روند و در روزهای بعد برعکس می شود یا به نوعی عید دیدنی همدیگر را پس میدهند و  این سنت تا روزهای آخر تعطیلات نوروز ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

 

,

سفره های زیبا و رنگارنگ هفت سین در خانه ها که با سلیقه و ذوق خانم خانواده تهیه شده است هم حال و هوای خاصی به این دید و بازدیدها می دهد.

,

 

,

در این میان  کودکان هم ذوق و وشوق خاصی دارند و با رفتن به خانه های فامیل، عیدی از پول گرفته تا جوراب و تخم مرغ می گیرند.

,

 

,

متاسفانه در طول سال به دلایلی همچون چشم و هم چشمی  و یا فضاهای مجازی فرصت دید و بازدید بسیار کم شده است اما خوشبختانه همه ساله با آمدن عید ، مجدد این سنت احیا می شود و مردم با دیدن یکدیگر شادی یکساله خود را تامین می کنند.

,

 

,

صله رحم در بیانات بزرگان دین و آیین بسیار سفارش شده است و بشارتهایی همچون برکت عمر، رفع فقر، گشایش در امور و مهم تر از همه ایجاد فضای همدلی و محبت و مهرورزی و امداد و یاری رسانی در حل مشکلات مومنان همگی از مواهب و برکات آن است.

,

 

,

مردم ایران هر سال با شکرگزاری از وجود آداب و رسوم عید نوروز که از نیاکان آنان به جای مانده است،  بهترین فرصت را جهت انجام این امر می یابند و امید است که  اجرای این سنت زیبا، در ابتدای سال  امتدابخش نشاط و سلامتی  آنان، برای تمامی سال باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه