رئیس اداره میراث فرهنگی تربت جام:
سفرهای نوروزی به تربت جام کاهش یافته است
رئیس اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی، گردشگری شهرستان تربت جام خاطرنشان کرد: از 94/12/25 مانور عمومی خدمات سفر باهمکاری اعضا ستاد صورت گرفته است و در دو پایگاه اطلاع رسانی که در ورودی شهر و مزار شیخ احمد جام مستقر شده است و آمادگی خدمت رسانی به تمام مسافران را داریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، عبدالرحیم تاج محمدی، رئیس اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی، گردشگری شهرستان تربت جام و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر در گفتگو با خبرنگار جام روز گفت: گارگروه خدمات سفر از اواخر دی ماه جلسات خود را شروع کرد و طی چندین جلسه متوالی مصوباتی انجام گرفت تا در ایام نوروز مسافرین در رفاه بیشتری باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,وی افزود: پارک جنگلی شهید عظیمی امسال برای اولین بار فعال شده است و قابل استفاده برای مسافران و همشهریان می باشد تا لحظات خوشی را در این پارک سپری کنند.
,دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر خاطرنشان کرد: از 94/12/25 مانور عمومی خدمات سفر باهمکاری اعضا ستاد صورت گرفته است و در دو پایگاه اطلاع رسانی که در ورودی شهر و مزار شیخ احمد جام مستقر شده است و آمادگی خدمت رسانی به تمام مسافران را داریم.
,تاج محمدی در ادامه گفت: آمار بازدید کنندگان از بناهای تاریخی و موزه مردم شناسی از تاریخ 94/12/26 تا 95/1/2 بیش از 11هزار نفر بوده است.
,رئیس اداره میراث فرهنگی و صنایع دستی، گردشگری شهرستان تربت جام با اشاره به کاهش ورود مسافر به تربت جام نسبت به سال گذشته اظهار امیدواری کرد وگفت: امیدوارم مسافران بیشتری از شهر علم وادب و عرفان دیدن کنند و با تاریخ سرزمین خود بیشتر آشنا شوند.
,,
انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه