دو بازی سخت پیش رو داریم/ شرایط هند فرق کرده است
مدافع تیم ملی فوتبال ایران گفت: دو بازی سخت و حساس پیش رو داریم که باید با تمرکز بالا به میدان برویم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سیدجلال حسینی که به همراه کی روش در نشست خبری قبل از دیدار با هند حاضر شده بود ضمن بیان این مطلب افزود: ما دو بازی خیلی سخت داریم اما متاسفانه زمان اردو بسیار کم بود. با این حال بازیکنان تلاش می کنند بازی خوبی را انجام دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در مورد اینکه آیا دیدار برابر هند برای تیم ملی آسان خواهد بود گفت: دیگر در فوتبال بازی آسان وجود ندارد اما ما با تمرکز کامل وارد این بازی خواهیم شد.
,مدافع تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به این پرسش که مردم توقع یک بازی پرگل را دارند گفت: الان شرایط کاملا فرق کرده است. هند زمانی اصلا فوتبال نداشت اما الان شرایط فرق کرده است. ما باید تمرکز داشته باشیم و به یک پیروزی خوب برسیم.
,,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه