امام جمعه سردشت:
صرفه جویی زیر بنای اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه سردشت گفت: صرفه جویی زیر بنای اقتصاد مقاومتی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بُلفَت، "ماموستا سلام امینی" در خطبه های نماز جمعه با اشاره به شعار سال در خصوص اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل اظهار کرد: زمانی که بتوانیم به فرزندانمان صرفه جویی و توجه به دخل و خرج را آموزش دهیم و در این راستا عالمان، ثروتمندان و اقتصاددانان پیشقدم شدند به تعبیری می توان گفت به شعار سال اقدام و عمل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بُلفَت,امام جمعه سردشت افزود: اقتصاد مقاومتی یعنی راه برون رفت از مشکلاتی که گریبانگیر معیشت مردم شده است که البته همانند تولید محصول، صرفه جویی نیز از راه های دیگر آن است.
,ماموستا امینی در بخش دیگری از خطبه های خود با اشاره به انسان و در زیان بودن وی مطالبی را بیان کرد و در این رابطه گفت: خداوند به تاکید انسان را موجودی می داند که همیشه در زیان و خسران است مگر کسانی که ایمان به خدا، و عمل صالح دارند و مسلمانان را به حق و صبر در برابر مشکلات تشویق می کنند.
,وی مردمان جامعه امروزی شهرستان را در خسران تر از گذشتگان توصیف کرد و افزود: اگرچه جامعه امروزی از نظر سواد جلوتر از گذشتگان است اما آنان ساده زیست، دارای ادب و احترام بیشتر، و از نظر عقیده نیز در دو دستگی نبودند و هر کدام بر طبل خود نمی کوبید بلکه آنان به فکر مردم بودند.
,وی در خطبه دیگر نماز جمعه این هفته همشهریان را از دام هایی که دشمنان برای جوانان پهن کرده آگاه کرد و از آنان خواست که از تقلید صرف از بیگانگان و برنامه های آنان بپرهیزند چون تبعیت از آنها پستی و بی آبرویی را به دنبال دارد. و به جوانان توصیه کرد که فرهنگ کُردی خود را حفظ کنند، در دین ثابت قدم و یکپارچه باشند، به بزرگترها احترام بگذارند، مطیع والدین باشند و بیگانه ستیزی را سرلوحه امور خود قرار دهند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه