دانشمند تالشی؛
میزبان اعضای موسسه تالش شناسی شد
اعضای هیئت مدیره و چند تن از اعضای موسسه تالش شناسی ، در دیدار نوروزی با دکتر رهنمایی، با آن دانشمند نامور تالش ، به گفت و شنودی صمیمانه در زمینه فعالیت فرهنگی نشستند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ اعضای هیئت مدیره و چند تن از اعضای موسسه تالش شناسی ، در دیدار نوروزی با دکتر رهنمایی، با آن دانشمند نامور تالش ، به گفت و شنودی صمیمانه در زمینه فعالیت فرهنگی نشستند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , مریان خبر, ؛ اعضای هیئت مدیره و چند تن از اعضای موسسه تالش شناسی ، در دیدار نوروزی با دکتر رهنمایی، با آن دانشمند نامور تالش ، به گفت و شنودی صمیمانه در زمینه فعالیت فرهنگی نشستند .,در این گفت و شنود دکتر رهنمایی با گذرهایی آسیب شناسانه بر مسایل فرهنگی تالش ، تاکید داشتند که اگرچه کارجمعی در منطقه ما بسیار دشوار است ولی باید متکی به توانمندی و داشته های خود فعالیت کنیم تا به جای دست نیاز گشودن به این سو و آن سو، خود تبدیل به مرجعی برای رفع نیازهای این و آن شویم .
,دکتر رهنمایی افزودند راهی را که موسسه تالش شناسی در پیش دارد درست است .اما باید با ایجاد تحولی ، در آن راه گام های استوارترو موثر تری برداشت . استقرار این موسسه در سرزمین تالش خود امتیازی است . اصولا هر نهاد مدنی که به نام تالش شکل می گیرد، باید در جایی از این منطقه مستقر باشد و خدماتش را در تالش عرضه کند .
,این استاد و کارشناس بین المللی در ادامه افزودند : اگر مهم ترین مانع برای توسعه و پیشرفت یک نهاد فرهنگی مثل موسسه تالش شناسی ،نبود پشتوانه مالی ست ، خود مقصر هستیم که نتوانسته ایم محصولات فرهنگی خود مثلا خوراک ها ، صنایع دستی ، پوشاک و محصولاتمان را تجاری کنیم وبا آنها برند سازی کنیم . وی گفت : به طور مثال من در تهران رستورانی می شناسم که به نام یک کشور آسیایی ست و تمام پرسنل اش هم تالش هستند . در این رستوران به طور متوسط روزی ۸ هزار پرس غذا سرو می شود. در حالی که آن غذا ها تنوع وکیفیت غذاهای سنتی تالش را ندارد .
,در پایان این دیدار ، دکتر رهنمایی به دعوت مدیر موسسه تالش شناسی ، به عضویت افتخاری این موسسه در آمد و قرار شد جلساتی تخصصی با حضور ایشان در دفتر موسسه تشکیل شود .
,در این دیدار تعدادی از نویسندگان ، خبرنگاران و فعالان فرهنگی منطقه تالش نیز حضور داشتند.
,,
,
]
ارسال دیدگاه