رییس ورزش و جوانان گرمه خبر داد:

نتایج مسابقات کشتی باچوخه شهرستان گرمه مشخص شد

نتایج مسابقات کشتی باچوخه شهرستان گرمه مشخص شد
مسابقات کشتی باچوخه شهرستان گرمه روز گذشته با حضور ورزشکارانی از سراسر استان خراسان شمالی در گود شهدای گرمه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری گرمه، باقری رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان گرمه گفت: در این مسابقات که در محل گود شهدای شهر گرمه برگزار شد بیش از ۴۰ کشتی‌گیر از شهرستان‌های گرمه، جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان، اسفراین و بجنورد شرکت داشتند و در ۳ وزن با یکدیگر به رقابت پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه خبری گرمه, ، باقری رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان گرمه گفت: در این مسابقات که در محل گود شهدای شهر گرمه برگزار شد بیش از ۴۰ کشتی‌گیر از شهرستان‌های گرمه، جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان، اسفراین و بجنورد شرکت داشتند و در ۳ وزن با یکدیگر به رقابت پرداختند.,

وی افزود: در وزن ۸۵ کیلوگرم کامران حسینی از گرمه اول شد و الیاس اکبری و بهزاد اکبری از شهرستان گرمه در جایگاه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

,

باقری اظهار داشت: در وزن ۶۴ کیلوگرم نیز ۳ گرمه‌ای مقام‌های برتر را از آن خود کردند و ابوالحسن اسماعیل‌زاده قهرمان شد و محمدرضا عسگری و ابوالفضل اسفندیاری مقام‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.

,

وی ادامه داد: در وزن ۵۷ کیلوگرم غلام نجاری از گرمه در جایگاه نخست ایستاد، سعید محمدی از بجنورد مقام دوم را از آن خود نمود و امیر آبیاری از گرمه سوم شد.

,

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان گرمه با بیان اینکه ایام نوروز فرصت مناسبی برای برگزاری مسابقات مختلف ورزشی است بیان داشت: قطعاً برگزاری مسابقات و سلامتی و تندرستی جسم د به بعد معنوی انسان نیز کمک شایانی می‌نماید.

, .,

 باقری هدف اصلی از برگزاری این مسابقات را ایجاد شورونشاط در قشر عمومی ورزشکاران و جوانان، نشر فضای فرهنگی و ورزشی بین همگان و ترویج صمیمیت و دوستی دانست و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: مسابقات کشتی باچوخه شهرستان گرمه تحت عنوان «کنگره ۳۰۰۰ شهید استان خراسان شمالی» برگزار شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه