امام جمعه اردکان:
حفظ روحیه شهادت طلبی در جامعه موجب بیمه شدن کشور میشود
امام جمعه ی شهر اردکان در مراسم یادواره ی شهدای روستای حاجی آباد ، گفت: حفظ روحیه ی شهادت طلبی در جامعه موجب بیمه شدن کشور می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اردکان گویا؛ حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل شاکر در جمع اهالی روستای قرآنی و شهید پرور حاجی آباد ، زرین ضمن تبریک فرا رسیدن سال جدید و میلاد باسعادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بر لزوم درس گرفتن از فصل بهار تأکید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اردکان گویا,وی ، گفت: بهترین چیزی که خداوند به بندگانش می دهد ، شهادت و کشته شدن در راه خداست.
,امام جمعه ی شهر اردکان با تشکر از برگزارکنندگان این یادواره ، گفت: عزت امروز کشور ما مرهون خون شهداست و حفظ روحیه شهادت طلبی در جامعه موجب بیمه شدن کشور می شود و اگر عشق به شهادت در میان ما وجود داشته باشد هیچ دشمنی توان مقابله با ما را نخواهد داشت و نمی تواند به ما ضربه بزند.
,حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل شاکر ، تصریح کرد: راه شهداء ، دفاع از اسلام و ولایت فقیه ، استکبارستیزی و ایستادن در برابر مستکبران و ظالمان است و اگر بخواهیم شهداء از ما راضی باشند باید راه آنان را ادامه بدهیم.
,انتهای پیام/ح
]
ارسال دیدگاه