فرماندار بابلسر:
اقتصاد مقاومتی راهحل صحیح برای برطرف کردن مشکلات کشور است
فرماندار بابلسر گفت: اقتصاد مقاومتی بهدنبال اقتصاد درونزا با نگاه به اقتصاد بیرون و تکیه بر پتانسیل و ظرفیتهای داخلی است که راهحل صحیح برای برطرف کردن مشکلات کشور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، سیدعلی اسد طی گفتوگویی به پیام نوروزی مقام معظم رهبری و نامگذاری سال 95 بهنام «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» اشاره و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی بهدنبال اقتصاد درونزا با نگاه به اقتصاد بیرون و تکیه بر پتانسیل و ظرفیتهای داخلی است که راهحل صحیح برای برطرف کردن مشکلات کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی فقط مختص دولت نیست بلکه مردم هم باید تلاش کنند تا یک اقتصاد پویا بهوجود آید، افزود: وابستگی اقتصاد کشور به توانمندی داخلی و ارتباط با دنیای اقتصاد و تجارت مورد تاکید مسئولان است که در این راستا تکیه نظام اسلامی به اقتصاد مقاومتی است تا با عملی شدن آن، مردم آثار آن را حس و مشاهده کنند.
فرماندار بابلسر در ادامه با اشاره به موقعیت توریستی و جغرافیایی این شهرستان، تصریح کرد: بابلسر بهدلیل موقعیت توریستی و جغرافیایی و وجود دریای نیلگون خزر، سالانه پذیرای مسافران و گردشگران زیادی از اقصی نقاط مختلف کشور است.
اسد با اشاره به وجود 40 هزار تخت اقامتی برای سرویسدهی به مسافران نوروزی، خاطرنشان کرد: تمام امکانات و شرایط برای پذیرایی از مسافران فراهم شده و تاکنون مشکلی در این زمینه نداشتیم.
وی با بیان اینکه تمام تلاشمان جلب رضایت مسافران و ایجاد شرایط امنیت و مایحتاج آنهاست، اضافه کرد: از 27 اسفند، روز شروع فعالیت ستاد دائمی ساماندهی و ارتقای خدمات سفر تا شب گذشته 755 هزار و 365 نفرشب اقامت در شهرستان بابلسر اسکان داده شدند.
فرماندار بابلسر در پایان تعداد مسافران شب اقامت در شب گذشته را 110 هزار و 180 نفر اعلام کرد و گفت: آمار اسکان فرهنگیان نیز از 25 اسفند تا شب گذشته 12 هزار و 458 نفر شب اقامت بود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه