فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز:
تاپای جان از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع خواهم کرد
حسینی فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز در پیامی بهمناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا را به آنان تبریک گفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، در این پیام آمده است، سال نو هم در آغاز و هم در پایان متبرک به میلاد فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی زنان عالم است و همچنین روز ولادت فرزند صالحش خمینی کبیر و روز مادر نام گذاری شده است. می دانم که دوست داشتی فرزند شهیدت در چنین روزهایی بوسه بردستان پرمهرت بزند و سال نو همراه با روز مادر را به تو تبریک بگوید و او اکنون در جوار رحمت الهی «عندربهم یرزقون» است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,برخود لازم دانستم به نیابت از فرزند برومند و شاهد شهیدت و تمام فرزندان این سرزمین مقدس که معطر به خون هزاران شهید است در روز تکریم مادران و همسران شهدا سال نو و این روز خجسته را به تو مادر صبور که با نثار جگر گوشه ات درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری نمودی، تبریک بگویم و صمیمانه و صادقانه اعلام کنم که من نیز همچون دیگر فرزندان این سرزمین تاپای جان از آرمانهای انقلاب اسلامی دفاع خواهم کرد امیدوارم با دعای خیر شما خادم و خدمتگذار خوب برای مردم شهید پرور شهرستان و مجری امین و صادقی در سال جدید باشم.
,همانگونه که رهبرمعظم انقلاب فرمودند انشاء الله ثمره و پاداش این صبر بزرگ شما روشنی چشمانتان به مژده رحمت الهی خواهد بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه