معاون شرکت نفت منطقه زنجان خبر داد

رشد 22 درصدی مصرف بنزین در مرحله اول تعطیلات نوروزی در زنجان

رشد 22 درصدی مصرف بنزین در مرحله اول تعطیلات نوروزی در زنجان
معاون شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان از رشد 22 درصدی مصرف بنزین در تعطیلات نوروزی خبر داد و گفت: میزان مصرف بنزین در مرحله اول تعطیلات نوروزی از 28 اسفند ماه 94 تا شش فروردین ماه 95 نسبت به مدت مشابه ماه قبل از یک روند افزایشی برخوردار بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مظفر حریقی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: میزان مصرف بنزین در نیمه اول تعطیلات نوروزی سال جدید در حدود 8 میلیون و 968 هزار لیتر بوده که در قیاس با مدت مشابه ماه قبل با مصرف هفت میلیون لیتری حاکی از یک رشد 22 درصدی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی با بیان اینکه مصرف نفتگاز در دوره زمانی هشت روزه تعطیلات پایان سال با مصرفی در حدود دو میلیون و 165 هزار لیتر با یک کاهش چهار میلیون و 300 هزار لیتری نسبت به مدت مشابه ماه قبل برخوردار بوده است، گفت:این روند در نتیجه کاهش تردد وسائط نقلیه سنگین در تعطیلات نوروزی است.

,

معاون شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان افزود: مصرف بنزین سوپر در نیمه اول تعطیلات نوروزی سال جدید 161هزار و 200 لیتر بوده که در قیاس با مصرف 127 هزار لیتری مدت مشابه ماه قبل نشان از یک روند افزایشی 21 درصدی است.

,

حریقی با بیان اینکه مصرف بنزین معمولی و سوپر در 8 روزه پایان سال و نیمه اول تعطیلات نوروزی نسبت به مدت مشابه ماه قبل با 22 درصد افزایش روبرو بوده ولی نسبت به مدت مشابه سال قبل از یک روند کاهشی یک و نیم درصدی در بنزین معمولی و 12 درصدی در بنزین سوپر برخوردار بوده است، تصریح کرد: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان آمادگی کامل دارد تا سوخت مورد نیاز مسافرین را تا پایان تعطیلات بدون هیچگونه وقفه انجام دهد .

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه