راهیان نور

اعزام کاروان راهیان نور طارم به مناطق عملیاتی جنوب کشور+ تصاویر

اعزام کاروان راهیان نور طارم به مناطق عملیاتی جنوب کشور+ تصاویر
همزمان با ایام عید نوروز کاروان راهیان نور طارم با هدف آشنایی با فرهنگ ایثارگری و مقاومت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار برگ زیتون، همزمان با ایام عید نوروز کاروان راهیان نور طارم با هدف آشنایی با فرهنگ ایثارگری و مقاومت به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند گفتنی است دومین گروه از زائرین سرزمین های نور خواهران در ۸ فروردین سال ۹۵ در قالب یک اتوبوس به تعداد ۴۴ نفر بسوی مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, برگ زیتون, دومین گروه از زائرین سرزمین های نور خواهران در ۸ فروردین سال ۹۵ در قالب یک اتوبوس به تعداد ۴۴ نفر بسوی مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.,

IMG_5768

, IMG_5768, IMG_5768,

IMG_5764

, IMG_5764, IMG_5764,

IMG_5769

, IMG_5769, IMG_5769,

, ,

ملیحه عباسلو در گفت و گو با خبرنگار برگ زیتون، ضمن تبریک عید نوروز خدمت ملت شریف ایران اظهار داشت: برای اولین بار به مناطق جنگی عازم شده ام و احساس بسیار خوبی دارم که از نزدیک می خواهم شهدا را زیارت کنم.

,

خواهر شهید قادرعباسلو هدف خود از این سفر معنوی را تجدید بیعت با حضرت امام راحل و شهدا دانست و افزود: تنها توصیه ام به خواهران دینی ام اینست که با رعایت انسانیت و حجاب راه شهدا را ادامه دهیم و از ادب حضرت زهرا(س) الگو بگیریم.

,

IMG_5759

, IMG_5759, IMG_5759,

IMG_5766

, IMG_5766, IMG_5766,

IMG_5757

, IMG_5757, IMG_5757,

لیلا اسدی از بسیجیان پایگاه روستای کلوئیم در گفت و گو با این خبرنگار اظهار داشت: برای نخستین بار به مناطق جنگی عازم شده ام و احساسی دارم که قابل توصف نیست ، بنابراین به دوستداران شهدا توصیه می کنم بیایند این احساس را از نزدیک خودشان تجربه کنند.

,

وی خاطرنشان کرد: در طول این سفر از مناطق اروندکنار ، دهلاویه ، هویزه ، شلمچه و … بازدید خواهیم کرد.

,

خواهربسیجی در ادامه هدف خود از این زیارت را تجدید بیعت با شهدا و امام شهدا دانست و افزود: شهدا عزیزترین هستی خود را که جانشان است برای ما انسانها فدا کردند تا در آرامش و امنیت زندگی کنیم .

,

اسدی تصریح کرد: تنها توصیه ای که به هم سن و سالهای خودم دارم این است که بیایند از نزدیک با اینگونه مناطق جنگی آشنا شده و با رشادتها و فداکاریهای شهدا آشنا شوند و ببینند آنها برای ما چه ارمغان آورده اند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه