اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نویسنده لبنانی: سلیمان باید برود

نویسنده لبنانی: سلیمان باید برود
یک نویسنده سرشناس لبنانی، باقی ماندن میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان در این منصب را اهانت به جایگاه ریاست جمهوری و کرامت ملتی دانست که در برابر صهیونیست‌ها، ده‌ها هزار شهید، جانباز و اسیر تقدیم مقاومت کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم، "ابراهیم الامین" در سرمقاله امروز روزنامه الاخبار چاپ بیروت نوشت: چه کسی رئیس جمهور [لبنان] را که سخن گفتن از مقاومت را بیهوده می داند، محاکمه می کند؟ چه کسی رئیس جمهوری را که فعالیت مقاومت در برابر اشغالگران صهیونیست را فعالیتی بی نیاز از پشتیبانی و موضع مثبت حکومت کشور ذی ربط می داند، حسابرسی می کند؟

الامین می افزاید: به راستی چه کسی باید رئیس جمهوری را مؤاخذه کند که در واپسین روزهای زمامداری اش، تنها به دلیل این که اجماع برای بقای او در قدرت حاصل نشده، به این نتیجه رسیده که ناچار است جانبداری کامل خود را از گروهی خاص و بر خلاف منافع گروه های دیگر، فاش کند؟ چه عواملی باعث شده که شخصیتی با این جایگاه، دست به چنین خیانت اخلاقی بزند؟

این نویسنده سرشناس لبنانی در ادامه خاطرنشان می کند که چنین رئیس جمهوری باید برود و ما اکنون باید با این فرض که منصب ریاست جمهوری خالی است و لازم است رئیس جمهوری جدید انتخاب شود، رفتار کنیم.

وی می افزاید: لبنان اینک نیازمند برگزاری انتخابات پیش از موعد برای انتخاب رئیس جمهور جدید با برنامه های شفاف است که مقاومت را به عنوان گزنیه ای ملی بپذیرد؛ رئیس جمهور جدید لبنان باید مسئول حمایت از مقاومت باشد تا این که جایگزینی ملی برای آن به منظور مقابله با اشغالگری، تجاوزگری و تهدید های رژیم صهیونیستی فراهم شود.

 الامین می نویسد: میشل سلیمان دیگر شایستگی ندارد که حتی یک ساعت در کاخ ریاست جمهوری باقی بماند و باقی ماندن او در این سمت، اهانت به مقام وجایگاه ریاست جمهوری و کرامت ملت لبنان است که ده ها هزار شهید، جانباز و اسیر تقدیم راه مقاومت کرده است.

وی در پایان می افزاید: بقای سلیمان در سمت ریاست جمهوری لکه ننگی است که دامن همه ما را خواهد گرفت و نیز باقی ماندن تصاویر وی در ادارات دولتی به معنی اهانت و بی احترامی به همه شهدا، اسرا و جانبازان است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه