برگزاری نشست ادبی شاعران ترکمن در کنار استاد بزرگ شعر ترکمنی
سومین نشست ادبی شاعران ترکمن در کنار آرامگاه استاد بزرگ شعر ترکمن برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اترک، سومین نشست ادبی شاعران ترکمن در کنار آرامگاه مختومقلی فراغی، شاعر شهیر ترکمن برگزار می گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اترک,قاسم ازون دوجی رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان مراوه تپه در گفتگو با اترک گفت: سومین نشست ادبی شعر ترکمن در کنار آرامگاه مختوقلی فراغی برگزار می گردد.
,رئیس اداره ارشاد اسلامی مراوه تپه گفت: این نشست در روز 12 فروردین ماه و به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن برگزار می گردد.
,ازون دوجی ادامه داد: شاعران ترکمن از شهرستان مراوه تپه و شهرستانهای اطراف در این نشست شرکت خواهند کرد.
,وی در خصوص فعالیتهای این اداره افزود: کانون شعر و ادب و کانون موسیقی ترکمن فعال شده است و همچنین 42 کانون در مساجد شهرستان ساماندهی شده اند که دو کانون از این 42 کانون در روستاهی قره گل شرقی و قره گل کله تجهیز شده و فعال شده اند.
,قاسم ازون دوجی در خصوص برنامه های روز 12 فروردین در شهرستان مراوه تپه گفت: علاوه بر برگزاری این نشست ادبی، نمایشگاه کتاب، نمایشگاه صنایع دستی و گردشگری نیز در کنار آرامگاه تا روز 13 فروردین برپا می باشند.
,رئیس اداره ارشاد اسلامی همچنین از اجرای برنامه روز پرچم هم در روز 12 فروردین در کنار آرامگاه مختومقلی فراغی خبر داد.
,شهرستان مرزی مراوه تپه در استان گلستان و در کنار مرز ایران با ترکمنستان قرار دارد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه