رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن؛

617 مبلغ و مبلغه در سال 94 به بروجن اعزام شدند

617 مبلغ و مبلغه در سال 94 به بروجن اعزام شدند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن از اعزام 617 مبلغ و مبلغه در مناسبت‌های مختلف سال 94 به این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اداره تبلیغات اسلامی بروجن در گفت‌وگو با کلار، اظهار داشت: در سالی که گذشت این اداره با توجه به مناسبت‌های مختلف و با درخواست و اعلام نیاز مساجد، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه اقدام به اعزام مبلغ و مبلغه عمومی و تخصصی نمود.

حجت الاسلام مجید الهیان افزود: حاصل تلاش یک ساله واحد اعزام و استقرار اداره تبلیغات اسلامی بروجن در سال «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» اعزام 627 روحانی و مبلغه بود.

وی اذعان کرد: بیشترین اعزام سال 94 در ماه‌های محرم 102 مبلغ و 15 مبلغه و ماه رمضان 95 مبلغ و 14 مبلغه بوده است.

الهیان افزود: مشکل عمده اعزام مبلغ در این شهرستان مکان استقرار در روستاهایی است که فاقد خانه عالم هستند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی گفت: مجموع آمار اعزام در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی در سال 94، 527 مبلغ و 90 مبلغه بوده است.

وی بیان کرد: از تعداد 617 مبلغ اعزامی، 360 نفر مبلغ و مبلغه غیربومی و 257 مبلغ و مبلغه بومی بوده‌اند.

به گفته وی، در سال 93 پانصد و پنجاه مبلغ و مبلغه به شهرستان بروجن اعزام شده بود که اعزام سال 94 رشد 12 درصدی را نشان می‌دهد.

گفتنی است، در حال حاضر 6 نفر روحانی در شهرها و روستاهای شهرستان بروجن مستقر هستند که باتوجه به موقعیت موجود و وجود خانه‌های عالم، به هشت نفر روحانی نیاز است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار،, کلار،, کلار،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه