logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس اداره ورزش و جوانان محمودآباد خبر داد

آماده‌باش ناجیان غریق شهرستان تا پایان تعطیلات نوروزی/ دغدغه‌های ناجیان غریق مورد توجه قرار گیرد

آماده‌باش ناجیان غریق شهرستان تا پایان تعطیلات نوروزی/ دغدغه‌های ناجیان غریق مورد توجه قرار گیرد
رئیس اداره ورزش و جوانان محمودآباد از آماده‌باش ناجیان غریق و غواصی این شهرستان تا پایان تعطیلات نوروزی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، اسماعیل پهلوان در جلسه ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی با تقدیر از تلاش اعضای ستاد، اظهار کرد: تأمین امنیت جانی و مالی مسافران که از نقاط مختلف کشور در سواحل محمودآباد حضور پیدا می‌کنند از هر عنوان و رتبه‌ای برای ما مهم‌تر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,

وی ادامه داد: برای اجرای این طرح که برای اولین در محمودآباد برگزار می شود، ۳۰ ناجی غریق(۲۰ ناجی در سواحل محمودآباد و ۱۰ ناجی غریق در سواحل بخش سرخ‌رود) به‌همراه مسئولان هیئت نجات غریق و غواصی، مسئولین طرح ها، قایقرانان و جت اسکی‌رانان حضوری مداوم و فعال داشته‌اند و امیدواریم مانع به ثبت رسیدن عنوان فوتی و حادثه ای در کنار نام شناگران این دریا می‌شوند.

رئیس اداره ورزش و جوانان محمودآباد همچنین بیان داشت: سال گذشته و در ایام تعطیلات نوروزی، ۵ گردشگر جان خود را در دریای خزر در استان های مازندران و گیلان از دست دادند که برای جلوگیری از بروز این اتفاق تلخ در محمودآباد، اجرای طرح حضور ناجیان غریق در تعطیلات نوروزی در دستور کار قرار گرفت .

دبیر ستاد ساماندهی سواحل شهرستان محمودآباد با اشاره به نقش مهم ناجیان غریق در سواحل شهرستان محمودآباد خاطرنشان کرد: ناجیان غریق، خط مقدم حفظ جان مسافران در سواحل هستند و باید به دغدغه‌ها و درخواست‌هایشان توجه کرد.

پهلوان بیان کرد: پرداخت به‌موقع حقوق ناجیان، تأمین امکانات درخواستی و تجهیز آن‌ها در سواحل، موجب ارتقاء و کارآمدی بیش از پیش ناجیان شده و به شکل مستقیم در کاهش آمار تلافات جانی تأثیر‌گذار است.

رئیس اداره ورزش و جوانان محمودآباد با بیان اینکه اجرای طرح استقرار ناجیان غریق در ایام نوروز، امسال برای اولین بار انجام شد، اظهار کرد: در صورت نتیجه مثبت از اجرای این طرح و در صورت حمایت بیشتر مسئولان در سال های آینده نیز ادامه پیدا می‌کند.

وی در پایان گفت: پس از اجرای موفق این طرح، به دنبال آن هستیم تا دریای محمودآباد را در تابستان نیز برای مسافران امن و آرام کنیم و تعداد غریق‌های این دریا را با حضور مثبت و مؤثر ناجیان غریق به حداقل ممکن برسانیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه