مسئول روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان:

بیش از 13 هزار گردشگر از غار " قوری قلعه" بازدید کرده‌اند

بیش از 13 هزار گردشگر از غار " قوری قلعه" بازدید کرده‌اند
مسئول روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: تا پایان هشتمین روز از نوروز بیش از 13 هزار گردشگر از غار " قوری قلعه " بازدید کرده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراب روانسر، مهدی خالوندی مسئول روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) عنوان داشت: از ابتدای تعطیلات نوروز 95 تا پایان روز گذشته (هشتم فروردین) مجموعاً 13 هزار و 365 نفر از مجموعه تفریحی توریستی غار «قوری‌قلعه» بازدید کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب روانسر, ، مهدی خالوندی مسئول روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) عنوان داشت: از ابتدای تعطیلات نوروز 95 تا پایان روز گذشته (هشتم فروردین) مجموعاً 13 هزار و 365 نفر از مجموعه تفریحی توریستی غار «قوری‌قلعه» بازدید کرده‌اند.,

 

,

وی ادامه داد: منطقه اورامانات به‌واسطه دارا بودن طبیعت زیبا و جاذبه‌های گردشگری و تاریخی فراوان همواره مورد توجه گردشگران بوده که در این بین غار قوری قلعه به نوعی ممتازترین اثر طبیعی این منطقه است.

,

 

,

مدیر روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: سراب دیدنی روانسر، سراب جابری، غار کاوات، تاق فرهاد و طبیعت زیبای گردنه‌های شاهو از جمله دیگر جاذبه‌های دیدنی این منطقه است.

,

 

,

خالوندی تصریح کرد: غار قوری قلعه بزرگترین و شگفت‌انگیزترین غار آبی آسیا در 86 کیلومتری شهر کرمانشاه در مسیر جاده پاوه و در شمال شهر جوانرود واقع است که این غار یکی از با ارزش‌ترین جاذبه های گردشگری استان کرمانشاه محسوب می‌شود.

,

 

,

وی با بیان این‌که روستایی به همین نام در نزدیکی این غار قرار دارد، گفت: در ایام قدیم اطراف این روستا را قلعه‌های مختلفی در بر گرفته بود که شکل یکی از این قلعه‌ها شبیه قوری بوده است، به همین دلیل نام این روستا و این غار را قوری قلعه گذاشته‌اند.

,

 

,

این مقام مسئول در اداره‌کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: باستان‌شناسان و زمین‌شناسان معتقدند که قدمت این غار به 65 میلیون سال پیش، یعنی دوره دوم زمین‌شناسی برمی‌گردد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه