فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه:
تصادفات در کرمانشاه 33 درصد کاهش یافت
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال تاکنون، مجموع تصادفات در کرمانشاه 33 درصد کاهش داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ محمد مرادی در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: با وجود افزایش حجم ترددها در سطح استان، در طول اجرای طرح نوروزی مجموع تلفات در محورهای مواصلاتی استان از کاهش 33 درصدی نسبت به مدت زمان مشابه قبل حکاتی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ک پرس,,
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه همچنین از حاکمیت ترافیکی روان و پر حجم در جاده های استان خبر داد و گفت: امروز حجم تردد در این محورها نسبت به روزهای گذشته افزایش داشته است.
,,
سرهنگ مرادی کماکان جاده های کرمانشاه-همدان، کرمانشاه-اسلام آباد غرب و کرمانشاه-جوانرود را پر ترددترین محورها اعلام کرد.
,,
وی درباره محدودیتها نیز افزود: در حال حاضر به جز محدودیت در تردد موتورسیکلت سواران محدودیت دیگری در محورهای مواصلاتی استان اعمال نشده است.
]
ارسال دیدگاه