بانوان نقش مهمی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی دارند

بانوان نقش مهمی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی دارند
امام جمعه موقت شهمیرزاد گفت: بانوان با الگو گیری از حضرت زهرا نقش بزرگی در پیشبرد اقتصاد مقاومتی می توانند ایفا کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نیزوا،  حجت الاسلام محمد جواد روشن بین در جشن بزرگ میلاد کوثر که با حضور جمع کثیری از بانوان در سالن شهید رجایی مهدیشهر برگزار شد، اظهار کرد: موضوع تولد حضرت زهرا آنقدر مهم است که خداوند در شب معراج به پیامبر بشارتش را می دهد و نامش را نیز تعیین می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خبرنگار , نیزوا, ،  حجت الاسلام محمد جواد روشن بین در جشن بزرگ میلاد کوثر که با حضور جمع کثیری از بانوان در سالن شهید رجایی مهدیشهر برگزار شد، اظهار کرد: موضوع تولد حضرت زهرا آنقدر مهم است که خداوند در شب معراج به پیامبر بشارتش را می دهد و نامش را نیز تعیین می کند.,

وی حضرت فاطمه زهرا(س) را محور عالم هستی خواند و گفت: خداوند برکت کوثر یعنی خیر فراوان را به ما عطا کرده است و داریم تا قیامت از این خیر فراوان استفاده می کنیم.

, وی حضرت فاطمه زهرا(س) را محور عالم هستی خواند و گفت: خداوند برکت کوثر یعنی خیر فراوان را به ما عطا کرده است و داریم تا قیامت از این خیر فراوان استفاده می کنیم.,

امام جمعه موقت شهمیرزادتصریح کرد: حضرت صدیقه کبری صرفا دختر پیامبر و همسر دردانه امام و مادر ائمه اطهار نیست بلکه شخصیتی والاست که خودش و وجودش پر از برکت است.

, امام جمعه موقت شهمیرزادتصریح کرد: حضرت صدیقه کبری صرفا دختر پیامبر و همسر دردانه امام و مادر ائمه اطهار نیست بلکه شخصیتی والاست که خودش و وجودش پر از برکت است.,

روشن بین با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، اظهار کرد: این شعار به خوبی در زندگی حضرت زهرا وجود داشت.

, روشن بین با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، اظهار کرد: این شعار به خوبی در زندگی حضرت زهرا وجود داشت.,

وی توجه به مسائل اقتصادی خانواده را از اقدامات حضرت زهرا در زندگی اش دانست و افزود: بانوان باید مسائل اقتصادی حضرت زهرا را الگوی زندگی خود قرار دهند.

, وی توجه به مسائل اقتصادی خانواده را از اقدامات حضرت زهرا در زندگی اش دانست و افزود: بانوان باید مسائل اقتصادی حضرت زهرا را الگوی زندگی خود قرار دهند.,

استاد حوزه و دانشگاه با ذکر روایتی گفت: حضرت علی از فاطمه زهرا طلب خوردنی کردند و حضرت زهرا(س) فرمودند چیزی در منزل نداریم و وقتی امام علی(ع) فرمودند پس چرا به من نگفته اید که چیزی در منزل نداریم حضرت زهرا پاسخ دادند نخواستم چیزی از شما طلب کنم که در توان شما نباشد.

, استاد حوزه و دانشگاه با ذکر روایتی گفت: حضرت علی از فاطمه زهرا طلب خوردنی کردند و حضرت زهرا(س) فرمودند چیزی در منزل نداریم و وقتی امام علی(ع) فرمودند پس چرا به من نگفته اید که چیزی در منزل نداریم حضرت زهرا پاسخ دادند نخواستم چیزی از شما طلب کنم که در توان شما نباشد.,

روشن بین با اشاره به این روایت بیان کرد: این روایت منظور این نیست که زنان چیزی از همسران خود طلب نکنند بلکه این روایت به این اشاره دارد که به داشته هایمان اکتفا کنیم.

, روشن بین با اشاره به این روایت بیان کرد: این روایت منظور این نیست که زنان چیزی از همسران خود طلب نکنند بلکه این روایت به این اشاره دارد که به داشته هایمان اکتفا کنیم.,

وی با بیان اینکه خداوند در قرآن موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، تصریح کرد: اقصاد مقاومتی معنی اش فقیر زندگی کردن نیست بلکه اقتصاد مقاومتی باید باعث شکوفایی و رونق اقتصادی شود.

, وی با بیان اینکه خداوند در قرآن موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، تصریح کرد: اقصاد مقاومتی معنی اش فقیر زندگی کردن نیست بلکه اقتصاد مقاومتی باید باعث شکوفایی و رونق اقتصادی شود.,

امام جمعه موقت شهمیرزاد نقش بانوان را در اقتصاد مقاومتی بسیار مهم دانست و افزود: بانوان می توانند فرهنگ کار و تولید را تقویت کنند و با مشوق گری فرزندانی زحمتکش و پرتلاش و تولید کننده تحویل جامعه دهند.

, امام جمعه موقت شهمیرزاد نقش بانوان را در اقتصاد مقاومتی بسیار مهم دانست و افزود: بانوان می توانند فرهنگ کار و تولید را تقویت کنند و با مشوق گری فرزندانی زحمتکش و پرتلاش و تولید کننده تحویل جامعه دهند.,

اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف در عرصه های مختلف زندگی، استفاده درست و بهینه از امکانات و ظرفیت ها و تقویت روحیه خودباوری از موارد مهمد نقش بانوان در عرصه اقتصاد مقاومتی بود که روشن بین به آن اشاره کرد.

, اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف در عرصه های مختلف زندگی، استفاده درست و بهینه از امکانات و ظرفیت ها و تقویت روحیه خودباوری از موارد مهمد نقش بانوان در عرصه اقتصاد مقاومتی بود که روشن بین به آن اشاره کرد.,

وی با بیان اینکه مقام مادر و زن مقام بالایی است تصریح کرد: امام صادق (ع) فرمودند: بیشترین خیر و برکت ها در وجود زنان است.

, وی با بیان اینکه مقام مادر و زن مقام بالایی است تصریح کرد: امام صادق (ع) فرمودند: بیشترین خیر و برکت ها در وجود زنان است.,

انتهای پیام

, انتهای پیام]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه