تحصن رانندگان مینی بوس ترمینال شرق گرگان
روز گذشته تعدادی از رانندگان ترمینال شرق گرگان در مسیر گرگان به علی آباد کتول اعتصاب کرده و دانشجویان را به دانشگاه علی آباد انتقال نمی دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ مینی بوس های ترمینال شرق گرگان که دانشجویان برای رفتن به دانشگاه آزاد علی آباد از آنها استفاده می کردند تحصن کرده و حدود 150 دانشجو هم در ترمینال شرق گرگان بلاتکلیف بودند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,بعد از این که دانشجویان چند ساعتی را در این محل سرگردان بودند یکی از مینی بوس ها حاضر شد آنها را تا ابتدای علی آباد برساند و بقیه مسیر را خود دانشجویان با اتومبیل های سواری که در این مسیر تردد می کنند بروند .
,با احداث کمربندی علی آباد مینی بوس ها دیگر اجازه تردد از داخل شهرعلی آباد را ندارند و به همین خاطر مینی بوس هایی که دانشجویان را به علی آباد منتقل می کنند دیگر نمی توانند وارد شهر شوند و در صورتی که بخواهند از داخل شهر دانشجویان را به دانشگاه برسانند جریمه خواهند شد .
,شایان ذکر است تعدای از رانندگان بخاطر همین کار جریمه شدند و روز گذشته نیز حاضر نشدند که دانشجویان را به دانشگاه آزاد علی آباد ببرند و به دانشجویان گفتند آنها را فقط تا ابتدای شهرعلی آباد و ایستگاه اول می برند و بقیه مسیر را دانشجویان باید با ماشین های دیگر بروند .
,این اتفاق موجب نارضایتی دانشجویان این دانشگاه شده و آنها باید با صرف هزینه بیشتری این مسیر را تردد کنند ، این در صورتی است که دانشجویان تاقبل از این اتفاق با هزینه حدود 800 تومان به دانشگاه می رفتند و با همین میزان بر می گشتند ولی با روند به وجود آمده برای رفت و برگشت به دانشگاه باید هزینه ای حدود 5000 تومان را داشته باشند.
]
ارسال دیدگاه