گزارش تصویری؛
کاروانهای نور در سرزمین های نور
همزمان با روزهای آغازین سال 95 این روزها شلمچه میزبان جوانان و فرزندان انقلاب است که برای تجدید بیعت با آرمانهای شهدا در این مکان مقدس حضور یافتهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت قم فردا، "من سرزمین شلمچه را یک سرزمین مقدّس میدانم. اینجا نقطهای است که ملائکهٔ الهی که شاهد فداکاری مخلصانهٔ این شهدای عزیز بودند، به آن تبرّک میجویند." این بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص کاروانهای راهیان نور است که همهساله به خصوص در ایام عید نوروز حال و هوای خاصی دارد.
این روزها جوانان و عاشقان راه و مسیر ولایت و شهدا، با قدم گذاشتن در مسیر شهدای 8 سال دفاع مقدس در مناطق عملیاتی و به خصوص در شلمچه، به دشمنان نظام نشان میدهند که همواره در مسیر خود استوار هستند و اجازه نمیدهند انقلاب و کشور کوچکترین فاصلهای از آرمانهای خود بگیرد.
,





















, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, 
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه