اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کاسیاس: امیدوارم تا ۴۰ سالگی هم در رئال باشم

کاسیاس: امیدوارم تا ۴۰ سالگی هم در رئال باشم
دروازه‌بان تیم ملی فوتبال اسپانیا ابراز امیدواری کرد که تا سن ۴۰ سالگی همچنان در رئال مادرید به بازی ادامه دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناایکر کاسیاس در یک برنامه رادیویی حاضر شد. دروازه‌بان تیم ملی فوتبال اسپانیا ابراز امیدواری کرد که تا سن 40 سالگی فوتبال بازی کند؛ هرچند مطمئن نیست تا آن زمان همچنان در رئال باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی اظهار داشت: دوست دارم همچنان به کسب افتخارات ادامه دهم. فرصت داشتن برای رسیدن به قهرمانی‌های بیشتر و به خیابان رفتن برای جشن گرفتن به همراه هواداران فوق‌العاده است. این یک مزیت واقعی است. اکنون خیلی بیشتر به این فکر می‌کنم که وقتی فوتبال را کنار گذاشتم، چه کاری انجام دهم. دوست دارم همچنان بازی کنم، اگر بشود در باشگاه خودم.

,

وی خاطرنشان کرد: مهم است که تلاش کنید تا به ترکیب اصلی تیم برگردید؛ باید به مبارزه ادامه دهید و تلاش کنید موفقیت‌های بیشتری کسب کنید. من یک انسان ایده‌آل‌گرا هستم و همیشه با احترامی که برای هم‌تیمی‌هایم قائل هستم، می‌خواهم بازی کنم.

,

دروازه‌بان رئال مادرید اضافه کرد: امیدوارم مقابل ایتالیا بازی کنم. حضور در تیم ملی برای من اهمیت زیادی دارد و از مربی تشکر می‌کنم که همچنان به من اعتماد دارد. فکر می‌کنم می‌توانم تا 40 سالگی به بازی ادامه دهم. یک دروازه‌بان اگر از خودش مراقبت کند، می‌تواند تا 40 سالگی بازی کند. امیدوارم که وقتی 40 ساله شدم، همچنان در رئال مادرید باشم اما زمانی می‌رسد که دیگر امکانش نخواهد بود. وقتی قرارداد من به پایان برسد، درباره اینکه باید چه کاری انجام دهم و اینکه آیا در رئال بمانم یا نه فکر می‌کنم.

,

کاسیاس در خصوص بهترین مهارهایش گفت: مهار توپ پروتی از تیم سویا، مهار توپ در فینال لیگ قهرمانان 2002 یا واکنشی که در جام‌جهانی آفریقای جنوبی مقابل آرین روبن داشتم. همه آنها را به یاد می‌آورم.

,

انتهای پیام/د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه