سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل خبر داد

انجام 70 ماموریت اورژانسی 115 اردل در تعطیلات نوروزی

انجام 70 ماموریت اورژانسی 115 اردل در تعطیلات نوروزی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل از انجام 70 ماموریت اورژانسی از آغاز طرح نوروزی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل امیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل در گفت‌وگو با خبرنگار هفت چشمه ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه (س) و نوروز ۹۵ گفت: ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان اردل در تعطیلات نوروز از ۲۵ اسفندماه آغاز شد که نسبت به نوروز سال قبل افزایش چشم‌گیری داشته است و تا ۱۶ فروردین ادامه دارد.

امیدی با بیان اینکه ۷۰ ماموریت اورژانسی از ابتدای تعطیلات نوروزی تا ۹ فررودین در این شهرستان انجام شده است اظهار کرد: پنج مورد از این ماموریت‌ها مربوط به تصادفات جاده‌ای، ۹ مورد گازگرفتگی،۶ مورد مسمومیت، سه مورد سقوط از ارتفاع و بقیه موارد مربوط به بیماری‌های داخلی، تنفسی، قلبی عروقی و زایمان بوده است.

وی افزود: از مجموع این تعداد حادثه‌دیدگان دو مورد به علت گازگرفتگی فوت شدند، ۳۸ مورد به بیمارستان منتقل شدند و ۳۰ مورد هم در محل درمان شدند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه