ورود فرماندار دشتستان به شبکه فیسبوک؛

زارع هم از قافله عقب نماند

زارع هم از قافله عقب نماند
فرماندار جدید شهرستان دشتستان به تبعیت از استاندار و دیگر مسئولان دولت اقدام به راه اندازی صفه ای در شبکه اجتماعی فیسبوک کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، گروه فضای مجازی پایگاه خبریگام نیوزدر گشت و گذار خود به صفحه رسمی دکتر ارسلان زارع فرماندار جدید شهرستان دشتستان برخورد کردیم انگار آقای فرماندار به تبعیت از استاندار و دیگر مسئولان دولت اقدام به راه اندازی صفه ای در شبکه اجتماعی فیسبوک کرده است.

مسئولان دولت روحانی بعد از آغاز به کار دولت به سرعت به سمت فیسبوک کشیده شده و این شبکه اجتماعی آمریکایی را برای برقراری ارتباط برگزیدند.

مسئله فیسبوک و رفع فیلتر آن به موضوع داغی در دولت روحانی تبدیل شد و وزرای دولت بخصوص دکتر ظریف به شدت به استفاده از این شبکه اجتماعی علاقه نشان دادند و دیگر مسئولان پایین دست دولت نیز برای دور نماندن از بالا دستی ها ولو به راه اندازی یک صفحه خالی هم که باشد این کار را انجام دادند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,

حال جای دارد که چرا مسئولان در شبکه های فیس بوک و دیگر شبکه های که نماد سرویس های جاسوسی آمریکا هستند رو می آورند و در این شبکه های جاسوسی عضو می شوند و اگرواقعادغدغهمسئولان این باشد که می خواهند رسانه ای شوند و با مردم ارتباط برقرار کنندمی توانند به شبکه های داخلی وارد شوند ونهشبکه های که فیلتر هستند مثل فیس نما که مردم از این شبکه های استقبال می می کنند.

,

http://www.gamnews.ir/uploads/91741192142543.jpg

, http://www.gamnews.ir/uploads/91741192142543.jpg,

از سوی دیگر اینکه مسئولان خود فیس بوک را فیلتر می کنند و باز خود آنها با فیلتر شکن وراد می شوند و به طور آشکار قانون را نقض می کنند و با ورود به شبکه اجتماعی فیس بوک که جند وقت پیش مراجع تقلید حکم استفاده از فیس بوک را اعلام کرددن،که آگاهانه یا نا آگاهانه حکم مراجع را قداست زداییمی کنند.

اخیرا درباره استفاده مسئولان دولتی از فیسبوک ابراز شده است که اگر این کار قانونی است باید فیسبوک رفع فیلتر شود و اگر غیر قانونی نیست چرا مسئولان دولتی که باید نماد قانون مداری باشند از این شبکه اجتماعی آمریکایی که فیلتر شده استفاده می کنند.

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه