یادداشت؛
12 فروردین، روزی که «اراده ملی» بر نفوذ و دخالت بیگانگان حاکم شد
12فروردین روز ظهور شخصیت واقعی مردم ایران، روز پیروزی مستضعفین بر مستکبرین و روز تثبیت انقلاب اسلامی است که با نثار خون بهترین فرزندان ایران رشد کرد و به بار نشست و امت مسلمان ایران «اراده ی ملی» خود را حاکم بر نفوذ و دخالت های بیگانگان کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلات نادر، 12فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم ایران اسلامی است، ملت ایران در این روز با رای 2/98 درصدی خود به «جمهوری اسلامی» رای آری دادند و امام خمینی هم فرمود: ۱۲ فروردین روز نخستین حکومت الله است و این روز به عنوان «روز جمهوری اسلامی» نامگذاری شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلات نادر,نظام سیاسی کشور با رای اکثریت قاطع مردم پس از 2500 سال از نظام سلطنتی به نظام جمهوری اسلامی وحکومت مردمی تغییر یافت.
,امام خمینی (ره) معمارکبیر انقلاب اسلامی امام خمینی به شکرانه این پیروزی درخشان در پیام خود فرمودند: من به دنیا اعلام می کنم که در تاریخ ایران چنین رفراندومی سابقه ندارد که سرتاسر مملکت با شوق، شعف، عشق و علاقه به صندوقها هجوم آورده و رای مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه به زباله دان تاریخ دفن کنند.
,سرانجام، مردم ایران در روزهای دهم و یازدهم فروردین سال 1358 در همهپرسی استقرار جمهوری اسلامی شرکت کردند. 20میلیون و 422 هزار و 438 نفر از واجدین شرایط در این رفراندوم شرکت کردند که از این میان، 20میلیون و 54هزار و 834 رای موافق و 367هزار و 604 رای مخالف به صندوقها ریخته شد و در نهایت، 2/98 درصد مردم به جمهوری اسلامی رای مثبت دادند. به همین مناسبت، روز دوازدهم فروردین به عنوان "روز جمهوری اسلامی ایران" نامگذاری شد و امام خمینی فرمودند:
,«صبح گاه 12 فروردین که روز نخستین حکومت الله است از بزرگ ترین اعیاد ملی و مذهبی ماست و ملت ما باید این روز بزرگ را عید بگیرند و زنده نگه دارند روزی که کنگره های قصر 2500 ساله حکومت طاغوتی فرو ریخت و سلطه ی شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین جانشین آن گردید.»
,در این روز پر برکت، شعار اصلی انقلاب؛ استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی که توسط میلیونها ایرانی آزاده و مسلمان در طول مبارزات در جای جای ایران اسلامی فریاد کشیده شده بود، حکومتی را پایه ریزی کرد که عدالت اسلامی یکی از اهداف عالیه آن بود.
,آزادی خواستهی ملت و مردم ایران در ایام انقلاب بود یعنی انسان در انتخاب عقیده و بیان و نشر آن آزاد باشد، به طوری که مردم بتوانند هدایت و رشد و تعالی یابند.
,جمهوری اسلامی شکل نوینی از نظامهای حکومتی است که حکومت مردم بر مردم و نشان دهنده نقش مردم در تشکیل و استمرار کشوراست که مردم با رهبریت قاطع امام خمینی (رة) حکومت اسلامی را براساس موازین وآموزههای دینی به منصه ظهور و عمل رساندند و برای تثبیت آن شهدای زیادی جان فدا نمود که تاکید بر از دوران مبارزات ضد ستم شاهی بود که در شعارهای مردم در تظاهراتها که یکپارچه فریاد میکشیدند استقلال آزادی و جمهوری اسلامی، موج می زد.
,بدین ترتیب دوازدهم فروردین، روز ظهور شخصیت واقعی مردم ایران، روز پیروزی مستضعفین بر مستکبرین و روز تثبیت انقلاب اسلامی است و با نثار خون بهترین فرزندان ایران رشد کرد و به بار نشست و امت مسلمان ایران «اراده ی ملی» خود را حاکم بر نفوذ و دخالت های بیگانگان کرد. بنابراین دوازدهم فروردین از بزرگترین اعیاد انقلاب اسلامی ایران می باشد.
,نظامی متولد شد که نور اسلام عزیز را پس از گذشت قرنهای زیاد دگر باره نه تنها در ایران اسلامی بلکه در سراسر جهان متجلی ساخت.
,آیتالله العظمی خامنهای به مناسبت فرا رسیدن یومالله 12 فروردین در تاریخ 10 فروردین 64 فرمودند: روز جمهورى اسلامى یک مقطع تاریخى بىنظیرى در تاریخ کشور ماست، زیرا که براى اولین بار بعد از صدر اسلام و پس از فَترَت کوتاه اولین سالهاى فتح ایران به دست مسلمین یعنى که در آن سالهاى کوتاه البته حکومتها تا حدود زیادى اسلامى بودند جمهوریهاى دیگرى که اعلان مىشود جمهوریهاى سوسیالیستى، جمهوریهاى به سبک دموکراسى غربى به انواع واقسامش هیچ کدام چیز جدیدى نیست اصل جمهورى هم چیز جدیدى نبود اما آن جمهورىاى که مبانى و ارزشهاى اساسىاش و قواعد اصلیش از اسلام گرفته شده این یک چیز بىنظیرى است.
,جوادقدیری سیرزار
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه